Η Billie Eilish αποκάλυψε ότι διέγραψε όλα τα social media apps από το κινητό της

Copyright @Instagram billieeilish
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
3 Μαρτίου, 2023

Η Billie Eilish «δεν κοιτάζει» πλέον τα social media – Η ποπ σταρ είπε ότι αυτή η απόφαση ήταν πάρα πολύ σημαντική για εκείνη

Η 21χρονη τραγουδίστρια είπε ότι «διέγραψε» όλες τις εφαρμογές κοινωνικών μέσων από το τηλέφωνό της, σε ένα νέο κλιπ από την προσεχή συνέντευξή της στο podcast, Conan O’Brien Needs A Friend.

«Δεν το κοιτάζω πια», είπε. «Τα διέγραψα όλα από το τηλέφωνό μου, κάτι που είναι πολύ μεγάλο για μένα, διότι δεν είχες το διαδίκτυο όταν μεγάλωνες.Για μένα, ήταν τόσο μεγάλο κομμάτι μου – όχι τα παιδικά μου χρόνια, δεν μεγάλωσα με iPad, δόξα τω Θεώ – αλλά ειλικρινά, νιώθω ότι μεγάλωσα στην τέλεια εποχή του διαδικτύου που δεν ήταν τόσο διαδεδομένο. Είχα όμορφα παιδικά χρόνια και έκανα πράγματα συνέχεια».

Η Eilish πρόσθεσε: «Και μετά, όταν έγινα έφηβη, υπήρχαν παντού iPhone και καθώς μεγάλωσα λίγο, τα social media γιγαντώθηκαν, αλλά ως έφηβη στο διαδίκτυο, αυτοί ήταν οι δικοί μου άνθρωποι, ήμουν ένας από αυτούς».

http://www.youtube.com/watch?v=5GJWxDKyk3A

Η τραγουδίστρια του Happier Than Ever μίλησε για το πώς νιώθει άβολα να διαβάζει δημοσιεύματα για αυτήν. «Είμαι άνθρωπος που μπαίνει στο διαδίκτυο… Δεν θέλω να αλλάξω τίποτα σχετικά με το άτομο που είμαι ή τη ζωή που ζω και να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω με τα χρόνια, αλλά σιγά σιγά τα βίντεο που παρακολουθώ και τα πράγματα που βλέπω στο διαδίκτυο αφορούν εμένα. Αυτό μου βρωμάει. Δεν μου αρέσει καθόλου», είπε.

«Αυτό που με φρικάρει με το διαδίκτυο είναι το πόσο ευκολόπιστο σε κάνει. Ό,τι διαβάσω στο διαδίκτυο το πιστεύω. Ξέρω ότι είναι ανόητο και δεν πρέπει να το κάνω γιατί ξέρω ότι δεν είναι όλα αλήθεια. Σχεδόν τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια». Το 2020, η Eilish μοιράστηκε ένα βίντεο σχετικά με το body shaming στο οποίο επικρίνει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι στο διαδίκτυο εξετάζουν εξονυχιστικά τον τρόπο που επιλέγει να ντύνεται.

http://www.youtube.com/watch?v=ZlvfYmfefSI

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved