Η Κατερίνα Διδασκάλου, πριν από μερικές ημέρες αποκάλυψε μέσω ανάρτησής της στα social media πως νοσεί με κορονοϊό και μάλιστα έχει πολύ υψηλό πυρετό.

Η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου, πριν από μερικές ημέρες αποκάλυψε μέσω ανάρτησής της στα social media πως νοσεί με κορονοϊό και μάλιστα έχει πολύ υψηλό πυρετό.

"Τελικά περνάω COVID. Ήθελα να το μάθετε εσείς πρώτοι. Μην ανησυχείτε, το περνάω σχετικά ελαφρά, αλλά με υψηλό πυρετό. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και τα όμορφα λόγια σας. Καλή αντάμωση, θα τα πούμε πολύ σύντομα από κοντά", έγραψε η πρωταγωνίστρια του θεάτρου, αλλά και της σειράς "Αγριες Μέλισσες" στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Ο συγγραφέας και σκηνοθέτης της παράστασης "Η πόρνη από πάνω", όπου πρωταγωνιστεί η Κατερίνα Διδασκάλου, Αντώνης Τσιπιανίτης, σε ανάρτησή του στο facebook αφήνει αιχμές για την υγεία της ηθοποιού, τονίζοντας πως είναι υγιής και τρία μοριακά τεστ στα οποία υπεβλήθη βγήκαν αρνητικά στον κορονοϊό.

Η ανάρτηση του σκηνοθέτη:
Με μεγάλη ικανοποίηση πληροφορούμαι πως από τα αρμόδια ιατρικά όργανα θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για να διερευνηθεί πως είναι δυνατόν με τρία ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΜΟΡΙΑΚΑ ΤΕΣΤ να βρέθηκε γιατρός που να είπε στην Κατερίνα πως κατά τη δική του κρίση έχει τον ιό.
Σήμερα έκανε και τέταρτο μοριακό τεστ και βγήκε και αυτό ΑΡΝΗΤΙΚΟ...
Συμπέρασμα: Δεν είχε και δεν έχει κόβιντ!
Τα υπόλοιπα θα διερευνηθούν από εκείνους που οφείλουν να τα διερευνήσουν.
Εγώ κρατώ ότι η Κατερίνα είναι υγιέστατη! (τουλάχιστον από πλευράς κόβιντ...).

Ο ίδιος ο σκηνοθέτης πάντως, σήμερα, με νέα ανάρτησή του, ενημερώνει πως οι παραστάσεις ξεκινούν και πάλι κανονικά, αφού η Κατερίνα Διδασκάλου είναι "υγιής και απαστράπτουσα".