Πρώτο trailer για το House of the Dragon.

Το HBO κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του House of the Dragon, του πολυαναμενόμενου prequel του Game of Thrones που θα παρακολουθήσουμε καλώς εχόντων των πραγμάτων εντός του 2022. Η αλήθεια είναι ότι το βίντεο δεν αποκαλύπτει πολλά, αλλά έστω δείχνει μία σειρά από εικόνες των μελών της οικογένειας Targaryen - τον πυρήνα της δηλαδή - καθώς επίσης και ένα κάπως μέτριο mantra που συνοψίζεται ως εξής "Θεοί, βασιλιάδες, φωτιά και αίμα. Τα όνειρα δε μας έκαναν βασιλιάδες - οι δράκοι μας έκαναν"...

Η πλοκή
To House of the Dragon διαδραματίζεται γύρω στα 200 χρόνια πριν από την αρχικη σειρά και αφηγείται την ιστορία του Οίκου των Targaryen, της σειράς των βασιλιάδων που κυβέρνησαν στη Westeros προτού αναλάβει ο Robert Barratheon και φτάσουμε στα γεγονότα που παρακολουθήσαμε στο Game of Thrones.

Στη σειρά συμμετέχει ένα λαμπερό cast, συμπεριλαμβανομένων των Paddy Considine (Βασιλιάς Viserys Targaryen), Matt Smith (Πρίγκιπας Daemon Targaryen), Emma D'Arcy (Πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen) και Rhys Ifans (Otto Hightower).

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι πρόκειται για προϊόν συνεργασίας των George RR Martin και Ryan Condal (Colony) με τον εκτελεστικό παραγωγό και σκηνοθέτη Miguel Sapochnik, ο οποίος σκηνοθέτησε πολλά εμβληματικά επεισόδια του Game of Thrones, συμπεριλαμβανομένων των The Battle of the Bastards και The Long Night. Το House of the Dragon θα προβληθεί σε HBO και HBO Max, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει οριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία για την πρεμιέρα.

Όπως και να έχει, το House of the Dragons είναι μόνο η αρχή, διότι αποτελεί μέρος μίας ευρύτερης συνεργασίας του HBO με τον George R.R. Martin. Για την ακρίβεια, το δίκτυο ήδη ετοιμάζει πολλαπλές live action σειρές, όπως και animated spin-offs για τους λάτρεις του είδους.