Η ηθοποιός και ιδρύτρια του lifestyle brand Goop επιστρέφει στη δημοφιλή πλατφόρμα με ένα ακόμα ντοκιμαντέρ.

Η Gwyneth Paltrow έχει βάλει στόχο να βελτιώσει την ερωτική ζωή των ζευγαριών και ύστερα από την κυκλοφορία του νέου προϊόντος του Goop, που λίγο-πολύ είναι το viagra των γυναικών, η ηθοποιός επιστρέφει στο Netflix με μία νέα σειρά που πραγματεύεται το σεξ. 

Ειδικότερα, είναι η δεύτερη φορά που η Paltrow συνεργάζεται με τη δημοφιλή πλατφόρμα, αφού πριν από λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει τη σειρά "The Goop Lab", στα επεισόδια της οποίας εξοικείωνε το κοινό με αντισυμβατικές θεραπείες και πρακτικές, τις οποίες φυσικά υποστήριζε το brand της Goop.

Αυτή τη φορά, η ηθοποιός εξειδικεύει το πεδίο εξερεύνησης και επικεντρώνεται αποκλειστικά στο ζήτημα του σεξ. Πιο συγκεκριμένα, η Paltrow και η ομάδα του Goop συναντούν διάφορα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα στη σχέση τους και πραγματοποιούν μαζί τους θεραπευτικές συνεδρίες. Ζευγάρια που βρίσκονται στα πρόθυρα διαζυγίου, που έχουν πρόβλημα με το σώμα τους, που δεν έχουν βιώσει ποτέ τον οργασμό παίρνουν μέρος στις συζητήσεις για να βρουν τι είναι αυτό που πραγματικά φταίει. Μέσα από συμβουλές, πρακτικές ασκήσεις και θεραπευτικά μαθήματα, οι συμμετέχοντες ξεκινούν ένα ταξίδι που σκοπό έχει να τους οδηγήσει στην καλύτερη ερωτική ζωή που θα μπορούσαν να έχουν.

Η σειρά αποτελείται από 6 επεισόδια, όπως και το προηγούμενο πρότζεκτ της ηθοποιού, και κάνει πρεμιέρα στις 21 Οκτωβρίου.