Renée Zellweger: Ποιος είναι ο νέος της σύντροφος;

POP UP TEAM
/
25 Ιουνίου, 2021

Η βραβευμένη με 2 Όσκαρ ηθοποιός φημολογείται πως είναι σε σχέση με γνωστό παρουσιαστή.

Ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της φαίνεται πως άνοιξε η ηθοποιός και δύο φορές βραβευμένη με όσκαρ, Renée Zellweger, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε νέα σχέση.

Η κινηματογραφική Brigdet Jones λέγεται πως τον τελευταίο καιρό έχει σχέση με τον παρουσιαστή ριάλιτι εκπομπών, Ant Anstead. Σύμφωνα με το TMZ, ο Βρετανός παρουσιαστής που έγινε γνωστότερος στο κοινό από τη συμμετοχή του στις εκπομπές “For the Love of Cars” και “Wheeler Dealers”, γνωρίστηκε με τη Renée Zellweger, όταν η ηθοποιός έτυχε να είναι καλεσμένη στο νέο του σόου “Celebrity IOU Joyride”,

Και μπορεί τη στιγμή που γυριζόταν το επεισόδιο στο οποίο θα εμφανιστεί η 52χρονη ηθοποιός τα πράγματα να μην είχαν εξελιχθεί, σύμφωνα με πληροφορίες όμως η ερωτική τους ιστορία ξεκίνησε όταν η ίδια επέστρεψε στο σετ για να αφήσει τις μπότες εργασίας της.

Αυτή την εβδομάδα, μάλιστα, εκδόθηκε και το διαζύγιο του Anstead, ο οποίος ήταν παντρεμένος από το 2018 με την τηλεοπτική περσόνα, Christina Haack με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί. Και οι δύο πρώην σύντροφοι έχουν παιδιά από προηγούμενους γάμους τους.

Για τον Anstead ο χωρισμός ήταν ένα μεγάλο πλήγμα όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή του, καθώς πέρασε μία πολύ δύσκολη περίοδο μέχρι να επανέλθει. Επέλεξε, όμως, όπως είχε πει, να αντιμετωπίσει τα πράγματα και να επικεντρωθεί στα θετικά, παρά να τον ρουφήξει το σκοτάδι. Με το ίδιο σκεπτικό, λοιπόν, προχώρησε στη νέα του σχέση με τη Zellweger.

Όσο για τη Zellweger, η τελευταία της δημόσια σχέση ήταν με τον ροκ κιθαρίστα Doyle Bramhall II, με τον οποίο έβγαινε από το 2012 μέχρι το 2019 ενώ στο παρελθόν έχει συνδεθεί και με τον Bradley Cooper, τον Jack White και τον σταρ της country μουσικής, Kenny Chesney.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved