Ο Yeong-su του «Squid Game» κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση στην Κορέα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
25 Νοεμβρίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Ο υπερήλικας σταρ της σειράς Squid Game, O Yeong-su κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση στην Κορέα, σύμφωνα με τοπικές αναφορές και το γαλλικό associated press.

Ο ηθοποιός, ο οποίος κέρδισε Χρυσή Σφαίρα Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στο επιτυχημένο σίριαλ του Netflix, κατηγορήθηκε ότι άγγιξε ανάρμοστα το σώμα μιας γυναίκας πριν από πέντε χρόνια. Τοπικές αναφορές μαζί με το γαλλικό πρακτορείο επιβεβαίωσαν την είδηση.

Η υπόθεση είχε κλείσει νωρίτερα αυτό το έτος, αλλά άνοιξε ξανά λόγω της προσφυγής του θύματος. Το κορεάτικο τηλεοπτικό δίκτυο JTBC ανέφερε ότι ο Yeong-su, ο οποίος έπαιξε τον Oh Il-nam, τον γηραιότερο συμμετέχοντα στο παιχνίδι, στην εκπομπή με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση όλων των εποχών του Netflix, είπε ότι «είχε πιάσει από το χέρια μια γυναίκα για να της δείξει το δρόμο γύρω από μια λίμνη» και ότι ενώ είχε ζητήσει συγγνώμη, αυτό δεν ήταν παραδοχή ενοχής.

Σε μια δήλωση που μοιράστηκε με το JTBC, ο ηθοποιός δήλωσε: «Απλώς της κράτησα το χέρι για να την καθοδηγήσω γύρω από τη λίμνη. Ζήτησα συγγνώμη επειδή το άτομο είπε ότι δεν θα έκανε φασαρία γι’ αυτό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι παραδέχομαι τις κατηγορίες».

Ο ηθοποιός παίζει για περισσότερα από 50 χρόνια, αλλά ο ρόλος του στο Squid Game του προσέλκυσε παγκόσμια φήμη και αναγνώριση. Άλλες παραστάσεις περιλαμβάνουν τον ρόλο του Βασιλιά Ληρ στο ομώνυμο έργο και μια εμφάνιση στην τηλεοπτική σειρά της Νότιας Κορέας Chocolate.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved