Η Jenna Ortega χορογράφησε η ίδια τη σκηνή του χορού στο Wednesday

Copyright @ Netflix/ YouTube
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
7 Δεκεμβρίου, 2022

Η σειρά δέχεται αντιδράσεις αφού αποκαλύφθηκε ότι η ηθοποιός είχε κολλήσει covid κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Το σίριαλ του Netflix, Wednesday με την Jenna Ortega όχι μόνο άγγιξε την κορυφή στο streaming τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά δημιούργησε επίσης μια viral τάση στο TikTok, εμπνευσμένη από την εμβληματική πλέον χορευτική σκηνή της πρωταγωνίστριας στο τέταρτο επεισόδιο. Το TikTok σε όλο τον κόσμο έχει γεμίσει από χιλιάδες χρήστες οι οποίοι έχουν προσπαθήσει να αναπαράγουν την χορογραφία, καθώς το #wednesdaydance έχει ξεπεράσει τις 480 εκατομμύρια προβολές στην εφαρμογή.

Η Wednesday Addams ξεδιπλώνει τις ομολογουμένως υπνωτιστικές της χορευτικές ικανότητες στον ετήσιο χορό Rave’N Dance της ακαδημίας Nevermore, στον οποίο παίρνει μέρος με τον Tyler Galpin (Hunter Doohan). Το τραγούδι που χορεύει είναι το κομμάτι των The Cramps του 1981, Goo Goo Muck. Ο χορός έχει γίνει επίσης viral στο TikTok με το Bloody Mary της Lady Gaga.

Ίσως νομίζετε ότι μια επαγγελματίας χορογράφος δημιούργησε το χορευτικό, αλλά όχι. Σε συνέντευξή της στο Netflix, η Jenna αποκάλυψε ότι δημιούργησε η ίδια τον χορό. «Το χορογράφησα μόνη μου και νομίζω ότι είναι πολύ προφανές ότι δεν είμαι χορεύτρια ή χορογράφος», είπε η ηθοποιός, προσθέτοντας ότι ένιωθε «ανασφαλής» για τα βήματα. Αλλά, οι συνάδελφοί της Emma Myers (Enid Sinclair) και Hunter Doohan την περιγράφουν ως την «αγαπημένη τους σκηνή» και «καταπληκτική».

Από το ντεμπούτο της σειράς, το Goo Goo Muck έχει αναβιώσει στα charts, σύμφωνα με το NME. Θυμίζουμε το Running Up That Hill της Kate Bush στο Stranger Things και το Master of Puppets των Metallica, έτσι και το Goo Goo Muck γνώρισε 50πλάσια αύξηση σε streaming.

Πρόσφατα όμως, η σειρά δέχτηκε αντιδράσεις αφού η Jenna αποκάλυψε σε μια συνέντευξη στις 10 Νοεμβρίου στο NME ότι είχε covid κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων αυτής της κομβικής σκηνής. Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν σημειώσει πόσο επικίνδυνο ήταν για την παραγωγή να της επιτρέψει να κινηματογραφήσει ενώ ήταν θετική στον ιό.

«Είναι τρελό γιατί ήταν η πρώτη μου μέρα με covid, οπότε ήταν απαίσιο να γυρίσω την σκηνή», είπε η ηθοποιός. «Ναι, ξύπνησα και —είναι περίεργο, δεν αρρωσταίνω ποτέ και όταν το κάνω δεν είμαι πολύ άσχημα— είχα πόνους στο σώμα. Ένιωθα ότι με είχε χτυπήσει ένα αυτοκίνητο και ότι ένας μικρός καλικάντζαρος είχε αφεθεί στο λαιμό μου και έξυνε τα τοιχώματα του οισοφάγου μου. Μου έδιναν φάρμακα ανάμεσα στις λήψεις γιατί περιμέναμε να βγει θετικό αποτέλεσμα».

Η Jenna πρόσθεσε ότι ζήτησε να «ξανακάνει» τη σκηνή, αλλά της είπαν ότι δεν υπήρχε αρκετός χρόνος για να το κάνει. Σύμφωνα με το NME, η ομάδα παραγωγής της σειράς ισχυρίστηκε ότι «ακολουθήθηκαν αυστηρά πρωτόκολλα covid και μόλις επιβεβαιώθηκε το θετικό τεστ, η παραγωγή απομάκρυνε την Jenna από το πλατό».

http://www.youtube.com/watch?v=NakTu_VZxJ0

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved