Η Lady Gaga γίνεται goth στο χορευτικό βίντεο «Bloody Wednesday» εμπνευσμένο από την νέα μόδα του TikTok

Copyright @Instagram wednesdaynetflix
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
9 Δεκεμβρίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Η τραγουδίστρια απέτισε φόρο τιμής στο viral χορευτικό που λάνσαρε η σταρ της σειράς Wednesday, Jenna Ortega.

Όλοι μιμούνται το Bloody Mary. Η νέα viral μόδα του TikTok, εμπνευσμένη από τις ιδιόρρυθμες κινήσεις της Jenna Ortega, που έχει σχεδιαστεί για το αυθεντικό τραγούδι της Lady Gaga του 2011, έχει γίνει τόσο μεγάλη που ακόμη και η Mother Monster δεν μπόρεσε να αντισταθεί .

«Bloody Wednesday», ονόμασε η Lady Gaga το ασπρόμαυρο βίντεο της στο TikTok, όπου είναι ντυμένη με δερμάτινα παπούτσια Mary Janes, καρό κάλτσες μέχρι το γόνατο, μαύρα σορτς, ένα ασορτί σακάκι και ένα μαύρο πουκάμισο με μια λευκή δαντέλα στο μπροστινό μέρος, αφού πρώτα έχει βάλει στα γρήγορα το gothy λευκό μακιγιάζ της. Και μετά χορεύει.

Το Born This Way έγινε viral πριν από μερικές εβδομάδες, όταν οι TikTokers άρχισαν να το χρησιμοποιούν για να δημιουργήσουν viral βίντεο αναπαριστάνοντας της ξεχωριστή χορευτική σκηνή της Wednesday Addams στην εξαιρετικά δημοφιλή νέα σειρά του Netflix.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Gaga ακολουθεί την τάση. Την 1η Δεκεμβρίου, έγραψε στο Twitter: «Είστε ευπρόσδεκτοι στο Haus of Gaga ανά πάσα στιγμή (και φέρτε το Thing μαζί σας, αγαπάμε τις πατούσες εδώ ?).» Το tweet της τραγουδίστριας ήταν μια απάντηση σε ένα χαριτωμένο μήνυμα από τον επίσημο λογαριασμό Twitter της Wednesday Addams, που έδινε την έγκρισή της για το Bloody Mary. «Σε βλέπω να κάνεις τις χορευτικές μου κινήσεις στο Bloody Mary της @LadyGaga», έγραφε. «Καταλαβαίνω ότι την ακολουθούν τερατάκια. Εγκρίνω».

Μόλις δύο εβδομάδες μετά το ντεμπούτο της, η Wednesday έχει γίνει η τρίτη πιο δημοφιλής αγγλόφωνη σειρά όλων των εποχών του Netflix με περισσότερες από 752 εκατομμύρια ώρες προβολής από την πρεμιέρα της στις 23 Νοεμβρίου.

Η ηθοποιός Jenna Ortega χορογράφησε η ίδια τον χορό, αποκαλύπτοντας αργότερα στο Twitter ότι είχε αντλήσει έμπνευση από αρκετούς καλλιτέχνες καθώς και από παλιά βίντεο γκοθάδων σε χορευτικά κλαμπ της δεκαετία του 1980.

Αν και το χορευτικό της Jenna ήταν υπό τους ήχους του Goo Goo Muck από τους Cramps, οι χρήστες του TikTok άρχισαν να πειράζουν τη σκηνή χρησιμοποιώντας το Bloody Mary της Gaga. Μερικοί από αυτούς ντύνονται στα μαύρα και φτιάχνουν τα μαλλιά τους για να ταιριάζουν με το look της σειράς.

http://www.youtube.com/watch?v=aP2dBc_C6Nc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved