Πού βρίσκεται τώρα το καστ του Breaking Bad. Από προβλήματα υγείας μέχρι εμφανίσεις στην πασαρέλα

Copyright @Instagram breakingbad
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
11 Δεκεμβρίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Το Breaking Bad θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών, ενώ σύντομα κλείνουν 10 χρόνια από το αξέχαστο φινάλε του.

Η σειρά ακολούθησε τη μεταμόρφωση του Walter White, από έναν καθηγητή χημείας που διαγνώστηκε με καρκίνο, στον ψυχρό εκτελεστή Heisenberg, έναν παρασκευαστή crystal meth και αρχηγό μιας ολόκληρης αυτοκρατορίας απαγορευμένων ουσιών.

Η πρωτότυπη σειρά, η οποία ολοκληρώθηκε το 2013, κέρδισε συλλογικά 92 βραβεία και προτάθηκε για 248, καταφέρνοντάς να μπει στo βιβλίo Guinness World Records ως η σειρά με τη μεγαλύτερη αναγνώριση από τους κριτικούς.

Πρόσφατα, οι θαυμαστές ενθουσιάστηκαν από μια μίνι επανασύνδεση μεταξύ των πρωταγωνιστών Bryan Cranston και Dean Norris, οι οποίοι έπαιξαν τον Walter White και τον αστυνομικό και κουνιάδο του, Frank Schrader.

Instagram @deanjnorris

Ο τηλεοπτικός αστέρας Bryan χαρακτηρίστηκε ως «αγνώριστος» λόγω της γενειάδας του σε μια φωτογραφία μπροστά στο εστιατόριο The Swing Inn, το οποίο ανήκει στον Dean.

Η μετάβαση από ηθοποιός σε εστιάτορας δεν είναι η μόνη έκπληξη από το καστ του Breaking Bad. Από περιπέτειες με την υγεία τους μέχρι ντροπιαστικές γκάφες, αποκαλύπτουμε τι συνέβη στη συνέχεια.

Bryan Cranston

Instagram @bryancranston

Η αξέχαστη ερμηνεία του πρωταγωνιστή Bryan Cranston ως Walter White του χάρισε μία Χρυσή Σφαίρα και τέσσερα βραβεία Emmy. Μετά από αυτό ακολούθησαν οι θεατρικές παραγωγές All The Way και Network, που του εδωσαν δύο βραβεία Tony.

Δημιούργησε επίσης και πρωταγωνίστησε στη σειρά της Amazon Prime, Sneaky Pete, η οποία διήρκεσε τρεις σεζόν και έδειξε το κωμικό του ταλέντο στα Curb Your Enthusiasm, How I Met Your Mother, Robot Chicken και Family Guy.

Οι θαυμαστές του Breaking Bad ενθουσιάστηκαν που τον είδαν να επαναλαμβάνει τον Walter στην spin-off ταινία του 2019 El Camino και την τελευταία σεζόν του Better Call Saul φέτος. Σε μια κίνηση έκπληξη το 2017, ο Bryan και ο συμπρωταγωνιστής Aaron Paul ίδρυσαν από κοινού μια εταιρεία τεκίλας με το όνομα Dos Hombres.

Μακριά από τις επιχειρήσεις, ο 66χρονος Bryan, υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής της καμπάνιας #MeToo και μάλιστα κατήγγειλε ορισμένους από τους φερόμενους δράστες. Συγκεκριμένα το 2017 είπε στο CBC Radio Canada: «Ξέρω τον Harvey Weinstein, ξέρω τον Louis CK, ξέρω τον Charlie Rose. Ήμουν γνωστός με τον Kevin Spacey, δεν τον ήξερα πολύ καλά. Είμαι έκπληκτος από την απανθρωπιά τους, για το πώς συμπεριφέρθηκαν στους άλλους με τέτοια ασέβεια… Είναι αηδιαστικό».

Aaron Paul

Instagram @aaronpaul

Ο ρόλος του ως Jesse Pinkman έκανε τον Aaron Paul έναν από τους πιο περιζήτητους ηθοποιούς της εποχής μας και του απέφερε πολλά βραβεία.
Συνέχισε ως η φωνή του Todd Chavez/Henry Fondle στο BoJack Horseman και εμφανίστηκε στις ταινίες Need For Speed, Central Intelligence και Exodus: God And Kings.

Ο Aaron, τώρα 43 ετών, είχε επίσης ρόλους στα The Path, Truth Be Told και Westworld και επανέλαβε τον χαρακτήρα του ως Pinkman στα El Camino και Better Call Saul.

Έκτοτε απέκτησε δύο παιδιά – την Story Annabelle, τώρα τεσσάρων χρονών και τον Ryden Caspian, τον Απρίλιο, με την επί 11 χρόνια σύζυγό του, Lauren Parsekian.

Πριν από μερικά χρόνια ο Aaron εξέπληξε τους θαυμαστές του αποκαλύπτοντας ότι δεν είχε υπολογιστή εδώ και 10 χρόνια και ότι έχει ένα πολύ βασικό κινητό τηλέφωνο χωρίς κάμερα, email ή δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων.

Τον Νοέμβριο αναφέρθηκε ότι ο Aaron άλλαξε νόμιμα το επώνυμό του από Sturtevant στο καλλιτεχνικό του όνομα Paul και η σύζυγός του και τα παιδιά του θα πάρουν επίσης αυτό το επώνυμο.

Anna Gunn

Instagram @theannagunn

Η Anna Gunn έπαιξε την εκνευριστική σύζυγο του Walter, Skyler, η οποία αργότερα στράφηκε εναντίον του αφού ανακάλυψε την εγκληματική του δραστηριότητα.

Ενώ το Breaking Bad ήταν μεγάλη επιτυχία, στην πραγματική της ζωή αντιμετώπισε αντιδράσεις από ορισμένους θαυμαστές για τη συμπεριφορά της ως Skyler, με έναν να την χαρακτηρίζει “b***h” σε ένα Q&A.

Σε ένα άρθρο των New York Times, η Anna ισχυρίστηκε ότι βίωσε «ακραίο σεξισμό» και χρειάστηκε να καλέσει την αστυνομία αφού ένας θαυμαστής απείλησε τη ζωή της και προσπάθησε να βρει τη διεύθυνσή της.

Παρά τους αγώνες της, η 54χρονη μητέρα δύο παιδιών, έπαιξε σε βασικούς ρόλους στο Grace Point, Mindy Project, Portlandia και Criminal Minds.
Η Άννα έχει επίσης πρωταγωνιστήσει στο πλευρό του Tom Hanks στην ταινία Sully του 2016 και με την Jennifer Lopez στο Shades Of Blue.

Dean Norris

Instagram @deanjnorris 

Πριν παίξει τον πράκτορα της DEA Hank, ο Dean Norris είχε εμφανισθεί στα Lethal Weapon 2, Total Recall, Terminator 2 και Starship Troopers.

Από τότε που τελείωσε το Breaking Bad, εμφανίστηκε στο spin-off Better Call Saul, έπαιξε ένα αφεντικό μαφίας στο Claws και είχε επαναλαμβανόμενους ρόλους σε σόου όπως το Scandal και το Big Bang Theory.

Το 2018 ο 59χρονος ηθοποιός, βρέθηκε εν μέσω καταιγίδας όταν πόσταρε στο Twitter την φράση «sex gifs» χωρίς καμία εξήγηση, η οποία προκάλεσε μια σειρά κοροϊδευτικών απαντήσεων από τους θαυμαστές του.

Ένα χρόνο αργότερα, ο Dean δημιούργησε τη δική του εταιρεία μπύρας Schraderbräu – βασισμένη στον χαρακτήρα του Hank και έχει επίσης ένα καφέ που ονομάζεται Swing Inn.

Krysten Ritter

 

Instagram @therealkrystenritter

Η γοητευτική Krysten Ritter υποδύθηκε την τοξικομανή Jane Margolis, καλλιτέχνιδα στο τατουάζ η οποία ήταν η γειτόνισσα και η κοπέλα του Jesse Pinkman.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, τώρα 40 ετών, συμμετείχε επίσης στο spin-off El Camino. Είναι ανύπαντρη μητέρα με τον τρίχρονο γιο της Bruce, του οποίου ο πατέρας είναι ο frontman των The War On Drugs, Adam Granduciel.

Η Krysten έβγαινε με τον τραγουδιστή για περίπου επτά χρόνια πριν χωρίσουν πέρυσι. Συνέχισε να παίζει, παίρνοντας ρόλους στη σειρά του HBO, Max Love And Death και στο επερχόμενο spin-off του Orphan Black.

RJ Mitte

Facebook @RJ Mitte

Ο Walter Jr. ήταν ένας πολύ αγαπημένος χαρακτήρας στο Breaking Bad και όπως ο χαρακτήρας του, ο RJ Mitte έχει επίσης εγκεφαλική παράλυση, αλλά δεν χρειάζεται πατερίτσες για να περπατήσει.

Φαίνεται ότι είχε επιτυχίες με τις γυναίκες στα γυρίσματα, με τον ηθοποιό να παραδέχεται: «Ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα να βρω κορίτσι».

Ο 30χρονος συνέχισε να παίζει, αλλά έκανε επίσης το μοντέλο για την Gap, εμφανίσθηκε στην πασαρέλα της Vivienne Westwood και ήταν παρουσιαστής του Channel 4 κατά τη διάρκεια των θερινών παραολυμπιακών αγώνων του Ρίο το 2016.

Bob Odendirk

Instagram @therealbobodenkirk 

Ο Saul Goodman ήταν ο απατεώνας δικηγόρος γνωστός για τις σαχλές διαφημίσεις του και την ικανότητά του να βρίσκει νομικά κενά και να βγάζει τον Jesse και τον Walt από δύσκολες καταστάσεις.

Μετά το Breaking Bad, ο 60χρονος ηθοποιός Bob Odendirk, απέκτησε το δικό του spin-off Better Call Saul, το οποίο επικεντρώθηκε στη μετάβαση του χαρακτήρα από τον καλό James McGill στον «Saul».

Κέρδισε ένα βραβείο Emmy για τον ρόλο του στη σειρά των έξι σεζόν, η οποία ολοκληρώθηκε φέτος, καθώς και υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα τρία συνεχόμενα χρόνια.

Ενώ έλαβε πολύ καλές κριτικές, ο Bob παραδέχτηκε ότι είναι τυχερός που είναι σήμερα ζωντανός αφού υπέστη ένα μίνι έμφραγμα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της τελευταίας σεζόν πέρυσι και χρειαζόταν ανάνηψη και απινιδωτή για να σωθεί.

Ο ηθοποιός προκάλεσε επίσης αναστάτωση όταν το Netflix αναγκάστηκε να αφαιρέσει ένα επεισόδιο της κωμικής εκπομπής του, W/Bob & David διότι ο ηθοποιός David Cross εμφανίσθηκε βαμμένος με μαύρο πρόσωπο. Επίσης, χλευάστηκε στο διαδίκτυο επειδή έκανε follow σε μια φετιχιστική σελίδα στο Instagram.

Εκτός του Breaking Bad, έχει συμμετάσχει στα Fargo, The Disaster Artist, Incredibles 2 και The Simpsons.

Giancarlo Esposito

Instagram @thegiancarloesposito

Λίγοι θα μπορούσαν να ξεχάσουν το εκρηκτικό τέλος του βαρόνου των ναρκωτικών Gus Fing στο Breaking Bad, που χάρισε στον ηθοποιό Giancarlo Esposito ένα βραβείο Critics Choice και τρεις υποψηφιότητες για Emmy.

Έκτοτε, εμφανίστηκε στο Better Call Saul, καθώς και στις δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές Once Upon A Time, Westworld, The Boys και The Mandalorian.

Ο 64χρονος ηθοποιός, απέκτησε επίσης κινηματογραφικούς ρόλους στα Okja, Money Monster, The Jungle Book και The Maze Runner: The Scorch Trials.

Πρόσφατα, ο πατέρας τεσσάρων παιδιών Giancarlo αποκάλυψε ότι παραλίγο να μην γίνει ηθοποιός καθώς σχεδίαζε να γίνει ιερέας λόγω της Καθολικής ανατροφής του.

Jonathan Banks

Instagram @bettercallsaulamc

Ο Jonathan Banks είχε τον ρόλο του ιδιωτικού ντετέκτιβ και δολοφόνου Mike Ehrmantraut στο Breaking Bad – αλλά ήταν στο Better Call Saul που αναπτύχθηκε πλήρως ο χαρακτήρας του.

Ο Banks κέρδισε τέσσερις υποψηφιότητες για Emmy στην επόμενη σειρά και εμφανίστηκε επίσης σε flashbacks στην ταινία El Camino. Από τότε ο 75χρονος έχει χαρίσει την φωνή του στις τηλεοπτικές σειρές Tangled της Disney, Skylanders Academy, Incredibles 2 και Gravity Falls.

Το 2018, μια τραγωδία έπληξε τον πατέρα τριών παιδιών όταν το σπίτι του ήταν ανάμεσα σε 1.643 κτίρια που κάηκαν από την πυρκαγιά Woolsey στο Λος Άντζελες, που στοίχισε τρεις ζωές.

Betsy Brandt

Instagram @betsybrandt

Το να παίξει την εξαιρετικά αντιπαθητική Marie Schrader δεν ήταν η μόνη πρόκληση για την Betsy Brandt στο Breaking Bad, καθώς κατά τη διάρκεια της δεύτερης σεζόν το 2008, γέννησε το δεύτερο παιδί της.

Από τότε που τελείωσε η σειρά, έχει εμφανιστεί στο spin-off των Suits, Pearson καθώς και στα Life In Pieces, Parenthood, Masters Of Sex και The Michael J Fox Show.

Η ηθοποιός απέκτησε επίσης βασικό ρόλο στο Members Only και στο sitcom Jefferies, τα οποία φαίνεται να έχουν ακυρωθεί. Η Betsy παραδέχτηκε το 2020 ότι δεν έχει παρακολουθήσει ποτέ το πιο αναγνωρισμένο επεισόδιο του Breaking Bad – Ozymandias – από την τελευταία του σεζόν.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved