Cobra Kai. Έρχεται η έκτη και τελευταία σεζόν

Copyright @Instagram cobrakaiseries
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
23 Ιανουαρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

«Ο βασικός μας στόχος με ήταν πάντα να τελειώσουμε την σειρά με τους δικούς μας όρους».

Η επερχόμενη έκτη σεζόν του Cobra Kai θα είναι και η τελευταία. Οι δημιουργοί Josh Heald, Jon Hurwitz και Hayden Schlossberg ανακοίνωσαν με μια επιστολή προς τους θαυμαστές της σειράς ότι η 6η σεζόν του Netflix θα είναι η τελευταία της. Πριν από την πρεμιέρα της, θα έχετε μια ευκαιρία να δείτε το τι πρόκειται να ακολουθήσει στο νέο teaser.

«Η δημιουργία του Cobra Kai μας επέτρεψε να συμμετάσχουμε στο ίδιο ντότζο στο οποίο κάποτε κατοικούσαν οι σπουδαίοι Robert Mark Kamen, John Avildsen, Jerry Weintraub και όλα τα καταπληκτικά αρχικά μέλη του καστ», έγραψαν οι Heald, Hurwitz και Schlossberg. «Μας έδωσε επίσης τη δυνατότητα να υποδυθούμε τους σενσέι, επεκτείνοντας την αρχική ιστορία και δημιουργώμτας μια νέα γενιά από αουτσάιντερ. Ποτέ δεν έχουμε θεωρήσει αυτή την ευκαιρία ως δεδομένη».

Η επιστολή συνεχίζει: «Ο πρώτος στόχος μας με το Cobra Kai ήταν πάντα να τελειώσουμε με τους δικούς μας όρους. Έτσι, με τεράστια υπερηφάνεια και ευγνωμοσύνη είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε αυτό το επίτευγμα. Η επερχόμενη έκτη σεζόν θα σηματοδοτήσει το τέλος του Cobra Kai».

«Αν και αυτή μπορεί να είναι μια γλυκόπικρη μέρα για τους θαυμαστές, το Miyagiverse δεν ήταν ποτέ πιο δυνατό. Αυτό το fandom είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ στον πλανήτη και ελπίζουμε να σας δηιγηθούμε περισσότερες ιστορίες Karate Kid μαζί σας. Γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε, το Cobra Kai δεν πεθαίνει ποτέ».

Η επιστολή υπόσχεται επίσης ότι η 6η σεζόν του Cobra Kai θα είναι η «μεγαλύτερη σεζόν». Ακόμη περιμένουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας για να μπορέσουμε να μάθουμε μόνοι μας αν αυτό είναι αλήθεια, αλλά στο μεταξύ, δείτε το παρακάτω teaser. Σύμφωνα με όλα τα πρωγνωστικά η έκτη σεζόν δεν θα κυκλοφορήσει πριν από τον Δεκέμβριο του 2023.

http://www.youtube.com/watch?v=xVYAh0MQtiI

Το Cobra Kai έκανε πρεμιέρα για πρώτη φορά το 2018. Όπως και οι προηγούμενες σεζόν του, στην τελευταία θα πρωταγωνιστήσουν ο Ralph Macchio και ο William Zabka.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved