Όσοι προλάβουν. Η σκηνή του Master of Puppets από το Stranger Things κυκλοφορεί σε φιγούρες Funko Pop!

Copyright @Instagram originalfunko
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
4 Φεβρουαρίου, 2023

Η διάσημη πλέον σκηνή του Stranger Things στην οποία ο Eddie Munson τα σπάει με το “Master of Puppets” των Metallica απαθανατίστηκε πρόσφατα και πρόκειται να κυκλοφορήσει από την Funko Pop!

Η σκηνή από την τέταρτη σεζόν, η οποία έκανε πρεμιέρα στο Netflix το περασμένο καλοκαίρι, αποδείχθηκε ένα ποπ φαινόμενο, καθώς ο Eddie (τον οποίο υποδύεται ο Joseph Quinn) και ο Dustin (Gaten Matarazzo) πολεμούν εναντίον των ιπτάμενων Demobats. Μόλις προβλήθηκε το επεισόδιο, ακολούθησε ένα ειδύλλιο μεταξύ των Metallica και του Quinn, ο οποίος έλαβε προσωπική πρόσκληση για να τζαμάρει με το συγκρότημα στα παρασκήνια της συναυλία τους στο Lollapalooza. Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι ο γιος του μπασίστα των Metallica, Robert Trujillo, Tye, ήταν αυτός που ηχογράφησε το riff του “Master of Puppets” που ακούγεται να παίζει ο Eddie στη εν λόγω σκηνή.

Οι νέες φιγούρες της Funko Pop! αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια του Funko Fair 2023. Είναι μέρος του σειράς «Deluxe Pop! Moment» της Funko! Το box set απεικονίζει τον Eddie (με κιθάρα) και τον Dustin στην προσπάθειά τους να απωθήσουν τις κακές νυχτερίδες Demobats. Το σετ βινυλίου είναι προς το παρόν διαθέσιμο για προπαραγγελία από την Entertainment Earth για 59,99 δολάρια, με ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας τον Μάιο του 2023. Όσοι είστε συλλέκτες καλό θα ήταν να προπαραγγείλετε το συντομότερο δυνατόν, καθώς η αρχική φιγούρα του Eddie Munson είχε εξαντληθεί αμέσως μετά την κυκλοφορία της πέρυσι.

http://www.youtube.com/watch?v=E4ScPro8YcI&t=1s

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved