Η Nicole Kidman ως Kay Scarpetta μαζί με την Jamie Lee Curtis στη νέα σειρά της Amazon

Wikimedia Commons / Gage Skidmore & Samhsa
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
12 Φεβρουαρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η Nicole Kidman και η Jamie Lee Curtis συνεργάζονται σε μια νέα σειρά της Amazon, βασισμένη στα μυθιστορήματα της Patricia Cornwell με κεντρικό ήρωα την Kay Scarpetta, όπως αναφέρει το Variety.

Η Kidman θα πρωταγωνιστήσει ως Scarpetta με την Curtis να υποδύεται την αδερφή της, Dorothy. Πηγές λένε ότι η συμφωνία για την σειρά δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, αλλά παρ’ όλα αυτά θα περιλαμβάνει δύο σεζόν οκτώ επεισοδίων η κάθε μία. Οι εκπρόσωποι της Amazon αρνήθηκαν να σχολιάσουν.

Η Cornwell έχει γράψει πάνω από 20 βιβλία στη σειρά Scarpetta. Η Scarpetta ξεκινάει ως επικεφαλής ιατροδικαστής για την Κοινοπολιτεία της Βιρτζίνια στα βιβλία πριν γίνει ιδιωτικός ιατροδικαστής. Τα νέα της σειράς έρχονται σχεδόν δύο χρόνια από τότε που η Jamie Lee Curtis και η Blumhouse ανακοίνωσαν ότι ετοιμάζουν τηλεοπτικό σίριαλ με βάση τα δημοφιλή βιβλία.

«Η Patricia Cornwell είναι μια πρωτοπόρος στον χώρο της λογοτεχνίας και η συνεργασία μαζί της για να ζωντανέψει τον αγαπημένο της χαρακτήρα Kay Scarpetta μέσω της δύναμης της τηλεόρασης και να τη συστήσει σε ένα εντελώς νέο κοινό είναι συναρπαστική», είπε η Curtis κατά την αρχική ανακοίνωση. Αυτή είναι η δεύτερη σειρά που ετοιμάζει η Curtis στην Amazon. Η Curtis, η οποία πρόσφατα πήρε την πρώτη της υποψηφιότητα για Όσκαρ για το «Everything Everywhere All At Once», είναι επίσης εκτελεστική παραγωγός στο «The Sticky». Αυτή η σειρά ξεκίνησε να γυρίζεται τον Απρίλιο του 2022 και αφηγείται την αληθινή ιστορία μιας ληστείας σιροπιού σφενδάμου στο Καναδά. Από το 2011 έως και το 2012, περίπου 3.000 τόνοι σιροπιού εκλάπησαν από μια αποθήκη στο Κεμπέκ, αξίας 18 εκατομμυρίων δολαρίων. Η ποσότητα αντιστοιχούσε στο 77% του παγκόσμιου αποθέματος σιροπιού σφενδάμου και είναι η μεγαλύτερη ληστεία στην ιστορία του Καναδά.

Η Kidman έχει επίσης πολλές σειρές στα σκαριά στην Amazon. Αυτές περιλαμβάνουν τα κοινωνικά δράματα «Expats», «Pretty Things», «A Good Marriage», «Things I Know to Be True» και «Hope». Η Kidman συμμετέχει στην παραγωγή και θα πρωταγωνιστήσει σε όλα αυτά εκτός από το «A Good Marriage», στο οποίο είναι απλώς εκτελεστική παραγωγή.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved