Η σταρ του Stranger Things, Grace Van Dien απέρριψε πολλούς ρόλους, λόγω ανήθικης πρότασης από έναν παραγωγό

Copyright @Instagram gracevandien
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
10 Μαρτίου, 2023

Η πρωταγωνίστρια του Stranger Things, Grace Van Dien μίλησε για μια άσχημη εμπειρία που είχε πρόσφατα στα γυρίσματα μιας ταινίας, κάνοντάς την να είναι πιο επιλεκτική με τις μελλοντικές της επιλογές.

Σε ένα live streaming στο Twitch την Τρίτη, η Van Dien – η οποία έπαιξε την Chrissy Cunningham στην πιο πρόσφατη σεζόν του Stranger Things – αποκάλυψε ότι απέρριψε τέσσερις κινηματογραφικούς ρόλους τις τελευταίες δυόμισι εβδομάδες και σκοπεύει να επικεντρωθεί περισσότερο στο streaming για την ώρα.

«Έχω προσέξει ότι κάποιοι άνθρωποι είναι αναστατωμένοι μαζί μου που απέρριψα έργα υποκριτικής και αποφάσισα να κάνω περισσότερο streaming, αλλά το θέμα είναι ότι στα τελευταία έργα στα οποία έχω δουλέψει, δεν είχα τις καλύτερες εμπειρίες με μερικούς από τους ανθρώπους για τους οποίους έπρεπε να συνεργαστώ», είπε η Van Dien.
Στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι ένας παραγωγός ταινιών προέβη σε ανήθικη σεξουαλική πρόταση εναντίον της κατά την διάρκεια των γυρισμάτων.

«Μια από τις τελευταίες ταινίες που έκανα, ένας από τους παραγωγούς προσέλαβε μια κοπέλα με την οποία κοιμόταν και μετά την έβαλε να μου ζητήσει να κάνω ένα τρίο μαζί τους», είπε η Van Dien. «Λοιπόν… αυτό είναι το αφεντικό μου. Και μετά δεν το έκανα και έκλαψα και ήμουν τόσο αναστατωμένη. Αλλά, όταν οι άνθρωποι αναρωτιούνται πώς είναι καλύτερο το streaming για την ψυχική μου υγεία; Έτσι. Μένω μέσα στο σπίτι μου και παίζω βιντεοπαιχνίδια και δεν έχω το αφεντικό μου να μου ζητά να κάνω σεξ μαζί του».

Η Van Dien πρόσθεσε ότι, παρόλο που συνεχίζει το streaming προς το παρόν, ελπίζει να επιστρέψει σύντομα στη σόου μπίζνες – και με τους δικούς της όρους.
«Είμαι χαρούμενη εδώ και αναπτύσσω τα δικά μου projects», είπε. «Ελπίζω ότι κάποιος θα αποφασίσει να τα χρηματοδοτήσει, διότι τότε μπορώ να έχω τον έλεγχο του δικού μου σετ και δεν θα ζητήσω από τους ηθοποιούς μου να κοιμηθούν μαζί μου».

Πέρα από το Stranger Things, η Van Dien εμφανίστηκε πρόσφατα στο V for Vengeance και στην επιλογή του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, What Comes Around.

http://www.youtube.com/watch?v=NBFoo63Xyo4

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved