Η Jenna Ortega είχε αρχικά αρνηθεί τον ρόλο της Wednesday Addams, στην επιτυχημένη σειρά του Netflix

Copyright @Instagram wednesdaynetflix
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
15 Μαρτίου, 2023

«Ο μόνος λόγος που δέχτηκα είναι επειδή ο Tim Burton είναι ένας θρύλος», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Προτού η Jenna Ortega στεφθεί goth βασίλισσα της γενιάς της, συμμετείχε σε σειρές όπως You, Jane the Virgin και Stuck in the Middle του Disney Channel. Ο κινηματογράφος ήταν πάντα ο βασικός στόχος της ηθοποιού, γι’ αυτό και είχε αρνηθεί να παίξει τον ρόλο της Wednesday στην ομώνυμη σειρά του Netflix – πολλές φορές – προτού τελικά ενσωματωθεί στην οικογένεια Addams.

Η Ortega μίλησε για το πώς δέχτηκε τον ρόλο και το χάος που ακολούθησε σε μια πρόσφατη συνέντευξη στους Times UK, σημειώνοντας ότι δεν είχε περάσει από οντισιόν για τον ρόλο. «Είχα κάνει τόση πολλή τηλεόραση στη ζωή μου, το μόνο που ήθελα ήταν να κάνω κινηματογράφο», εξήγησε για ποιο λόγο είπε όχι στην πρόταση του Netflix. «Όταν ξεκίνησα για πρώτη φορά την υποκριτική, δεν θέλω να πω ότι κανείς δεν πίστεψε σε μένα, αλλά ουσιαστικά κανείς δεν πίστεψε σε μένα. Πρέπει να αποδείξεις τον εαυτό σου».

Και συνέχισε: «Μόνο τα τελευταία τρία ή τέσσερα χρόνια μπόρεσα να ξεκινήσω τον κινηματογράφο. Φοβόμουν ότι με το να ξεκινήσω σε μια ακόμη τηλεοπτική εκπομπή θα μπορούσε να με αποτρέψει από το να κάνω άλλες δουλειές που πραγματικά ήθελα και με ένοιαζαν. Ο μόνος λόγος που δέχτηκα τον ρόλο της Wednesday είναι επειδή ο Tim Burton είναι ένας θρύλος και τα πηγαίναμε τόσο καλά. Αλλά, ακόμα και τότε είπα όχι αρκετές φορές μέχρι το τελικό οκ».

Όταν η Ortega αποφάσισε τελικά να μεταμορφωθεί σε Wednesday Addams, υπέθεσε ότι κανείς δεν επρόκειτο να την παρακολουθήσει, πιστεύοντας ότι η σειρά θα ήταν απλώς «ένα ωραίο μικρό διαμάντι που θα βρει κάποιος». Αντίθετα, συγκέντρωσε πάνω από 341 εκατομμύρια ώρες προβολής την εβδομάδα της πρεμιέρας, καταρρίπτοντας ένα ρεκόρ τηλεθέασης του Netflix από την 4η σεζόν του Stranger Things.

Από την οπτική γωνία ενός outsider, το να αναλάβει τέτοιο ρόλο δεν φάνηκε να εμποδίζει τα κινηματογραφικά της όνειρα. Μόνο τα τελευταία δύο χρόνια, πρωταγωνίστησε στο θρίλερ X του σκηνοθέτη, Ti West και στις δύο τελευταίες ταινίες του Scream. Στη συνέχεια, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε μια άτιτλη ακόμη, μεγάλου μήκους ταινία μαζί με τον The Weeknd και σύμφωνα με πληροφορίες, της προσφέρθηκε ένας ρόλος στο πολυαναμενόμενο sequel του Beetlejuice ως κόρη της Lydia Deetz. Και φυσικά, η Wednesday συνεχίζει με δεύτερη σεζόν. Το περασμένο Σαββατοκύριακο η Ortega επίσης εμφανίσθηκε στο τελευταίο επεισόδιο του Saturday Night Live.

http://www.youtube.com/watch?v=6SK7GHDgmmA

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved