Berlin: Έρχεται τον Δεκέμβριο το spinoff του «La Casa De Papel» στο Netflix

©Instagram/ lacasadepapel
BETH TSALIKI
/
19 Σεπτεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Το Netflix ανακοίνωσε μέσω βίντεο, ότι το spinoff του «La Casa De Papel» με τίτλο «Berlin» θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Δεκεμβρίου.

H νέα σειρά θα ακολουθεί τον σε πολλούς αγαπημένο bad guy του «La Casa De Papel», σε μια από τις πιο ασυνήθιστες ληστείες του. Φυσικά Berlin ίσον Pedro Alonso.

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει: Υπάρχουν μόνο δύο πράγματα που είναι βέβαιο ότι θα μετατρέψουν μια κακή μέρα σε εξαιρετική: η αγάπη και μια ημέρα πληρωμής που αξίζει εκατομμύρια. Ο Berlin διανύει τα χρυσά του χρόνια, μια εποχή που ακόμα δεν έχει ιδέα για την ασθένειά του και δεν έχει παγιδευτεί σαν αρουραίος στο ισπανικό νομισματοκοπείο. Εδώ αρχίζει να προετοιμάζει μια από τις πιο ασυνήθιστες ληστείες του: να κάνει κοσμήματα αξίας 44 εκατομμυρίων να εξαφανίζονται σαν κάποιο μαγικό κόλπο. Για να το κάνει, θα ζητήσει τη βοήθεια μιας από τις τρεις συμμορίες με τις οποίες έχει κλέψει ποτέ.

Δείτε το τρέιλερ:
http://www.youtube.com/watch?v=RIlcxPaggeM

Τον Alonso συμπληρώνουν στο καστ οι Michelle Jenner, Tristán Ulloa, Begoña Vargas, Julio Peña Fernández, Joel Sánchez, Samantha Siqueiros, Julien Paschal, Masi Rodríguez και Rachel Lascar.

Τα οκτώ επεισόδια της σειράς δημιουργήθηκαν από τον Álex Pina (La Casa de Papel , Sky Rojo) και την Esther Martínez Lobato και σκηνοθετήθηκαν από τον Albert Pintó (Sky Rojo, Malasaña 32).

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved