Netflix: Έρχονται τρία νέα streaiming που θα σε κρατήσουν στον καναπέ σου

©pixabay
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
20 Οκτωβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο Οκτώβρης έχει ακόμα 10 ημέρες μέχρι να τελειώσει και το Netflix δεν έχει πει την τελευταία του λέξη! Ο Οκτώβρης και ο Νοέμβρης είναι οι μήνες που η δημοφιλής πλατφόρμα θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό λανσάροντας  τρία πολυαναμενόμενα streaming για όλα τα γούστα: μια σειρά, μια ταινία κι ένα ντοκιμαντέρ. Φυσικά, βγαίνει το πρώτο μέρος του τελευταίου κύκλου τού The Crown, η παραγωγικότατη το τελευταίο διάστημα, Anya Taylor- Joy πρωταγωνιστεί στην ταινία Last Night in Soho και τέλος για τους λάτρεις των ντοκιμαντέρ, ο Morgan Freeman αφηγείται το υπέροχο ταξίδι ζωής και επιβίωσης στον πλανήτη στο Life on our Planet.

The Crown (16/11 – Μέρος πρώτο)

Η σειρά αναμένεται να ακολουθήσει τα δύο τελευταία χρόνια ζωής της Diana, επικεντρώνοντας κατά κύριο λόγο στη σχέση της με τον καρδιοχειρουργό Hasnat Khan αλλά και με τον Dodi.

Σύμφωνα με τους παραγωγούς της σειράς, Andy Harries και Suzanne Mackie, το συγκεκριμένο γεγονός έχει προσεγγιστεί με «τεράστια ευαισθησία». Η Suzanne Mackie έχει δηλώσει χαρακτηριστικά ότι «Υπάρχει τεράστιος σεβασμός από όλους μας, ελπίζω αυτό να είναι εμφανές».

Δημιουργοί: Πίτερ Μόργκαν

Πρωταγωνιστούν: Ιμέλντα Στόντον,Τζόναθαν Πράις,Λέσλι Μάνβιλ

Last Night in Soho (29/10)

Νεαρή επαρχιώτισσα (Τόμασιν Μακένζι) που αναζητά στο Λονδίνο την τύχη της ως σχεδιάστρια μόδας, μπορεί μυστηριωδώς και ταξιδεύει στο παρελθόν των θρυλικών swinging 60s όπου και συναντάει το εξωστρεφές alter ego της (την Άνια Τέιλορ-Τζόι του «Queen’s Gambit»), όμως η ονειρική της διαφυγή κρύβει εφιάλτες, έτοιμους να ξεχειλίσουν στο παρόν. Ο Έντγκαρ Ράιτ του «Shaun of the Dead» και του «Baby Driver» παραδίδει το πιο προσωπικό και υπερφορτωμένο φιλμ της καριέρας του, γεμάτο από την εμμονή του με τη δεκαετία του ‘60 και τις ταινίες τρόμου που αγαπά.

Σκηνοθεσία: Έντγκαρ Ράιτ

Πρωταγωνιστούν: Άνια Τέιλορ-Τζόι,Τομασίν ΜακΚένζι, Ματ Σμιθ, Νταϊάνα Ριγκ, Τέρενς Σταμπ, Ρίτα Τούσινγκαμ

Life on our Planet (25/10)

Το εκπληκτικό ταξίδι της ζωής για να κατακτήσει, να προσαρμοστεί και να επιβιώσει στη Γη μέσα σε δισεκατομμύρια χρόνια ζωντανεύει σε αυτό το πρωτοποριακό ντοκιμαντέρ.

Παρουσιαστής ο Μόργκαν Φρίμαν.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved