Βάλτε τώρα όλοι Ertflix

©ERTFLIX
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
26 Ιανουαρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Δεν χρειάζεται μεγάλος πρόλογος! Μόλις ανοίξει κανείς την αρχική σελίδα του Ertflix θα δει επικές παραγωγές είτε σειρών είτε ταινιών, για ατελείωτο streaming! Σας προτείνουμε τις 4 από αυτές που θα μας κρατήσουν άλλο ένα Σαββατοκύριακο στον ζεστό μας καναπέ!

Έχουμε και λέμε:

 Hannibal

Πριν από τη Σιωπή των Αμνών, πριν από τον Κόκκινο Δράκο, ο Hannibal Lecter ήταν ένας πετυχημένος ψυχίατρος στις υπηρεσίες του FBI. Καθήκον του: Να βοηθήσει έναν ασυνήθιστα χαρισματικό ερευνητή, τον Will Graham, να λύσει μια σειρά από υποθέσεις δολοφονιών. Ο Will διαθέτει ενσυναίσθηση και καταφέρνει να μπει στο μυαλό των δολοφόνων ενώ θα αποκτήσει μια στενή σχέση με τον Hannibal, σκοπός του οποίου είναι όχι μόνο να εξετάσει το ψυχολογικό προφίλ του Will αλλά και να παίξει επικίνδυνα παιχνίδια με το FBI.

Vicky Cristina Barcelona

Δύο νέες και όμορφες Αμερικανίδες με εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα, η Βίκυ και η Κριστίνα, αποφασίζουν να περάσουν το καλοκαίρι τους κάτω από τον ήλιο της Βαρκελώνης. Η πρώτη είναι αρραβωνιασμένη κι επιθυμεί να εστιάσει στην τέχνη και στον πολιτισμό του τόπου, ενώ η δεύτερη δείχνει σαφώς τη διάθεση να εξερευνήσει πολλά περισσότερα, χωρίς να έχει δεσμεύσεις στην πατρίδα.
Η συνάντησή τους με τον γοητευτικό μποέμ ζωγράφο Χουάν Αντόνιο, που τις καλεί στη βίλα του, ανατρέπει τα δεδομένα και οδηγεί σε μια σύντομη ερωτική ιστορία με τη Βίκυ και σε μια μεγαλύτερη με την Κριστίνα, μέχρι να εμφανιστεί η εκρηκτική πρώην γυναίκα του ζωγράφου, Μαρία Έλενα, που τους κάνει ακόμα περισσότερο άνω-κάτω.
Τα πράγματα περιπλέκονται κι άλλο, καθώς ο Χουάν Αντόνιο συνεχίζει να είναι αντικείμενο πόθου και για τις τρεις γυναίκες.

Ουδέτερη Ζώνη

Μετά την αμερικανική εισβολή στο Ιράκ το 2003, ο αρχικελευστής Ρόι Μίλερ και οι άνδρες του είναι επιφορτισμένοι με την εύρεση των λεγόμενων όπλων μαζικής καταστροφής, η ύπαρξη των οποίων δικαιολογούσε την αμερικανική εμπλοκή, σύμφωνα με το Πεντάγωνο και τον άνθρωπό τους στη Βαγδάτη, τον Πάουντστον. Ο βετεράνος πράκτορας της CIA Μαρτίν λέει στον Μίλερ ότι δεν υπάρχουν όπλα, ότι πρόκειται για μια απάτη που θα επιτρέψει στους Αμερικανούς να καταλάβουν τη χώρα και να εγκαταστήσουν έναν ηγέτη-μαριονέτα. Καχύποπτη για τον Πάουντστον είναι και η δημοσιογράφος της εφημερίδας Wall Street Λόρι Ντέιν, η οποία αφήνει να διαρρεύσει στον Μίλερ ότι ο Πάουντστον της είπε ότι είχε μυστικές συνομιλίες στην Ιορδανία με έναν σημαντικό Ιρακινό, με το κωδικό όνομα Μαγγελάνος, ο οποίος του είπε για τα όπλα, αν και τώρα φαίνεται πιθανό ότι οι πραγματικές πληροφορίες του Μαγγελάνου ήταν αντίθετες. Έτσι αρχίζει ένα κυνήγι για την αλήθεια. Ποιος παίζει ποιον;

The Night Manager

Στο Κάιρο, στο απόγειο της Αραβικής Άνοιξης, ο Τζόναθαν Πάιν, δέχεται έκκληση για βοήθεια από την όμορφη Σόφι Άλεκαν. Ως ερωμένη του ισχυρού αλλά και επικίνδυνου ιδιοκτήτη ξενοδοχείου, η Σόφι έχει στοιχεία για μια συμφωνία όπλων που θα μπορούσε να βοηθήσει στην καταστολή της λαϊκής εξέγερσης. Αναγκασμένος να κάνει αυτό που θεωρεί σωστό, ο Πάιν έρχεται σε επαφή με έναν φίλο του στη Βρετανική Πρεσβεία. Οι πράξεις του, όμως, τον παρασύρουν, άθελά του, στον τρομακτικό κόσμο του αδίστακτου εμπόρου όπλων Ρίτσαρντ Ρόπερ.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved