Η νέα σειρά εποχής υπερπαραγωγή του ΑΝΤ1, έχει προκαλέσει πολλές θετικές αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα. 

Μάλιστα ήταν το μοναδικό πρόγραμμα που κόντραρε το ριάλιτι μόδας του Star GNTM, ξεπερνώντας το όσο τα δύο προγράμματα προβάλλονταν παράλληλα. Σημειώνεται πως το GNTM άγγιξε σε τέταρτο τηλεθέαση 31,3%.

 

Διάφορα σχόλια στο Facebook ανέφεραν: 

Μόλις είδα το πρώτο επεισόδιο!

ΔΕΝ το πιστεύω ότι έχει γυριστεί τέτοια σειρά για την τηλεόραση.

Και επιτέλους..... ΤΟΠΟ στα νιάτα , λίγος χώρος για να αναδειχθεί και το ταλέντο κι άλλων ηθοποιών.

Ωραίο script, ωραία φωτογραφία, ωραία σκηνοθεσία, πολύ καλοί ηθοποιοί !

Το προτεινω ανεπιφύλακτα !!! (ΜΠΡΑΒΟ !)

 

Η ιστορία της σειράς «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Στην Ελλάδα της δεκαετίας του ‘50 τρεις αδερφές μένουν ορφανές σε μια κοινωνία που δεν θα τους επιτρέψει να παλέψουν τη ζωή τους μόνες. Χωρίς να έχουν προετοιμαστεί καθόλου για αυτό, μένουν ολομόναχες και για να επιβιώσουν πρέπει να κρατηθούν η μια από την άλλη, να ενωθούν σαν μια γροθιά. 

Η Ελένη που είναι η μεγαλύτερη κάνει τα πάντα για να φροντίσει τις άλλες δυο μικρότερες. Όταν ο γιος του μεγαλύτερου γαιοκτήμονα της περιοχής Δούκα Σεβαστού (Λεωνίδας Κακούρης) τους χτυπά την πόρτα και ζητά το χέρι της Ελένης, εκείνη διχάζεται.

Ενώ η καρδιά της επιμένει να αρνηθεί την πρόταση, γιατί ο μοναδικός άνδρας που ερωτεύτηκε ποτέ στη ζωή της είναι ο Λάμπρος (Δημήτρης Γκοτσοπουλος), ακολουθεί τη φωνή της λογικής παρόλο που είναι σίγουρη ότι ο γιος του Σεβαστού δεν την αγαπά και πως το μόνο που θέλει στην πραγματικότητα είναι να εκμεταλλευτεί την περιουσία και τα κτήματα των τριών αδελφών, δέχεται να τον παντρευτεί αλλά με λευκό γάμο.

 

Οι βασικοί πρωταγωνιστές της σειράς Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1

agries melisses cast

 

Ο Σέργιος μπαίνει γαμπρός στο σπίτι των κοριτσιών και το κακό δεν αργεί να γίνει αφού την επόμενη μέρα όλοι τον ψάχνουν και η Ελένη με τις αδελφές της δηλώνουν άγνοια για το πού βρίσκεται. 

Ο Δούκας Σεβαστός ξεσηκώνει τον κόσμο για να βρει τον γιο του. Κανείς δεν ξέρει τίποτα, κανείς δεν άκουσε τίποτα και τελικά βρίσκεται το πτώμα του πεταμένο· σε μια κακοτράχαλη πλαγιά. Ο Δούκας ορκίζεται εκδίκηση για το φονιά του πρωτότοκου παιδιού του, ενώ η ζωή των τριών κοριτσιών αλλάζει για πάντα, πιέζουν τον εαυτό τους να ζήσουν με τον μόνιμο φόβο και τις τρομερές ενοχές τους γι’ αυτό που αναγκάστηκαν να κάνουν.