Ο Αναστάσης Ροϊλός, που υποδύεται τον Νικηφόρο στις Άγριες Μέλισσες, μίλησε για το πώς προέκυψε η συνεργασία του για τη σειρά του ΑΝΤ1, αλλά και για τη μεγάλη επιτυχία που έχει σημειώσει μέχρι στιγμής.

Ο ηθοποιός που έχει κλέψει τις εντυπώσεις με την ερμηνεία του, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “MYtv” και τη Σοφία Τσίρκα, αποκάλυψε πως από τότε που επικοινώνησε με την παραγωγή για τη συμμετοχή του στη σειρά ακολούθησαν δύσκολοι μήνες για όλους, αφού δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στη σωστή επιλογή των ηθοποιών, αλλά και στις λεπτομέρειες του σίριαλ.

nikiforos agries melisses

Τόνισε, επίσης, πως από την αρχή πίστευε πως θα είναι μία επιτυχημένη σειρά, ωστόσο δεν μπορεί ακόμη να το αντιληφθεί, λόγω του δύσκολου προγράμματος που έχει.

Το trailer του νέου επεισοδίου 14 (21/10/2019)

Πώς προέκυψε η συνεργασία σου με τις Άγριες Μέλισσες;

Για τις Άγριες Μέλισσες επικοινώνησαν μαζί μου μέσω facebook κι έπειτα μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Από την πρώτη επαφή με την casting director Μιράντα Ρωσταντή φάνηκε ότι η δουλειά θα είναι σοβαρή. Μετά ακολούθησαν τέσσερις δύσκολοι μήνες, και για τους ηθοποιούς και για την παραγωγή, απανωτών κάστινγκ, ώσπου φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

Για τη συμμετοχή σου έπαιξε ρόλο και το υπόλοιπο καστ;

Γενικά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο ποιοι είναι οι υπόλοιποι ηθοποιοί της παραγωγής, για όλους. Εδώ, όμως, δεν είχα καμία αμφιβολία, τους γνώρισα στην πρώτη ανάγνωση.

Περίμενες αυτή την επιτυχία της σειράς;

Περίμενα πως θα αρέσει. Γιατί, όπως έχει πει και ο Λευτέρης Χαρίτος, ο σκηνοθέτης μας, «οι ηθοποιοί το μυρίζονται το καλό το σενάριο». Αντίστοιχα και οι θεατές μια καλή δουλειά την εκτιμούν και την αγκαλιάζουν. Δεν ήξερα, φυσικά, πόσο μεγάλη επιτυχία μπορούσε να έχει και, να σου πω την αλήθεια, δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη το μέγεθος γιατί δεν φτάσουν πολλά σε μένα. Είμαι σπίτι – δουλειά.

Όλοι μας είμαστε πολύ αφοσιωμένοι για να μπορέσει να βγει σωστά. Δεν παύει να είναι μια σαπουνόπερα, και δεν υπάρχει τίποτε κακό σε αυτό. Όλα όσα συμβαίνουν είναι βγαλμένα από τη ζωή. Το σενάριο είναι τόσο καλογραμμένο, που δεν γίνεται γραφικό, αναμενόμενο ή τραβηγμένο. Η Μελίνα Τσαμπάνη και όλη η συγγραφική ομάδα (Θωμάς Τσαμπάνης, Βάσια Καρυτινού, Βαγγέλης Νάσης, Πέτρος Καλκόβαλης) στήνουν εξαιρετικά και τους χαρακτήρες και τα γεγονότα.

 

Δείτε ακόμη: