Ε-ε-έρχονται: Σειρές που επιτέλους θα επιστρέψουν στις οθόνες μας το 2024

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
8 Φεβρουαρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Το 2024 είναι μια χρονιά που δεν θα απογοητεύσει σε θέμα σειρών. Φέτος, επιστρέφουν μεγάλες παραγωγές που οι θεατές περιμένουν με ανυπομονησία εδώ και καιρό. Αυτές οι πέντε σειρές μπορούν να εγγυηθούν πως το 2024 αναμένεται συναρπαστικό.

House of Dragons (season 2)

Η 2η σεζόν του House of the Dragon θα ξεκινήσει στις αρχές του καλοκαιριού του 2024, όπως επιβεβαίωσε ο διευθύνων σύμβουλος του HBO και του Max, Casey Bloys. Η ιστορία της 2ης σεζόν του House of the Dragon θα πρέπει να συνεχιστεί ακριβώς από εκεί που σταμάτησε η 1η σεζόν, δηλαδή από τον Χορό των Δράκων.

Σύμφωνα με το Variety, η δεύτερη σεζόν του prequel της σειράς Game Of Thrones συνοδεύεται από ακόμα περισσότερες μάχες με δράκους, καθώς οι δυνάμεις της Rhaenyra Targaryen και του Alicent Hightower θα έρθουν αντιμέτωπες και αυτό σημαίνει δράκος εναντίον δράκου.

The Bear (season 3)

Το αγαπημένο ensemble καστ επιστρέφει στη χαοτική κουζίνα του Σαν Φρανσίσκο για την 3η σεζόν. Ο δημιουργός και εκτελεστικός παραγωγός Κρίστοφερ Στόρερ διατηρεί το πόστο του, και μαζί του συνεχίζουν οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ, Άϊο Εντεμπίρι και Έμπον Μος Μπάκραχ.

Ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων έκλεισε με το άνοιγμα του ανανεωμένου εστιατορίου The Bear, μια επιτυχία για τη συνολική προσπάθεια της ομάδας, την οποία όμως ο πρωταγωνιστής, Καρμ, δεν κατάφερε να χαρεί. Το φινάλε τον αφήνει σε μία δύσκολη ψυχική κατάσταση, σε μια έξαρση αυτο-καταστροφής, και αυτός ήταν και ένας από τους βασικούς λόγους που έκαναν το κοινό να ελπίζει για νέα επεισόδια. Yes chef!

The Umbrella Academy (season 4)

το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα βίντεο-trailer που επιβεβαιώνει ουσιαστικά ότι η 4η και τελευταία σεζόν της επιτυχημένης σειράς θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2024. Ωστόσο, αυτό το βίντεο δεν παρουσιάζει κανένα πλάνο από το φινάλε, αλλά εστιάζει στα κεντρικά πρόσωπα της σειράς που μιλάνε για τον τελευταίο κύκλο. Πρόσφατα είχε γίνει γνωστό ότι η 4η σεζόν θα έχει μόλις 6 επεισόδια και αυτό σημαίνει ότι θα είναι μικρότερη από τις προηγούμενες τρεις. Σύσσωμο το cast της 3ης σεζόν θα επιστρέψει για το οριστικό φινάλε της σειράς, τόσο οι της Ακαδημίας της Ομπρέλας όσο και της Ακαδημίας των Σπουργιτιών.

Stranger Things (season 5)

Παρά τις καλύτερες προσπάθειές τους, ο Vecna ​​aka Henry γνωστός και ως 001 κατάφερε να πραγματοποιήσει το σχέδιό του να ανοίξει μια γιγάντια πύλη ανάμεσα στο Upside Down και τον πραγματικό κόσμο. Δεκάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο χάος που ακολούθησε και οι κάτοικοι έφυγαν μαζικά για να γλιτώσουν από κάθε περαιτέρω πιθανό κίνδυνο. Χάρη στα γιγάντια νέφη καπνού που εκπέμπονται από τις γιγάντιες πύλες, τα σωματίδια που πέφτουν γύρω από το Hawkins θα έχουν ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε και όλη τη φυτική ζωή να αποσυντίθεται με γρήγορο ρυθμό.

Squid Game (season 2)

Ένα νέο teaser για τη δεύτερη σεζόν του Squid Game ανακοίνωσε τόσο τα επανερχόμενα όσο και τα νέα μέλη του καστ, με τον πρωταγωνιστή της σειράς Lee Jung-jae, που υποδύεται τον Seong Gi-hun, να παραμένει. Επιστρέφοντας για τη 2η σεζόν θα είναι επίσης ο μασκοφόρος χαρακτήρας του «Front Man», τον οποίο υποδύεται ο Lee Byung-hun και ο Wi Ha-jun, ο οποίος υποδύεται τον αστυνομικό σε αναζήτηση του αγνοούμενου αδερφού του που μπαίνει στα παρασκήνια για το θανατηφόρο παιχνίδι.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved