Netflix-Disney+ – Ertflix με 6 ταινίες και σειρές για να διαλέξεις!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
1 Απριλίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Disney+

Poor Things

Η ταινία περιγράφει ταινία περιγράφει την απίστευτη ιστορία και εκπληκτική εξέλιξη της Μπέλα Μπάξτερ (Emma Stone), μιας νεαρής γυναίκας που επανέφερε στη ζωή ο λαμπρός αλλά ανορθόδοξος επιστήμονας δόκτωρ Γκόντγουιν Μπάξτερ (Willem Dafoe).

Υπό την αιγίδα του Μπάξτερ, η Μπέλα διψά για μάθηση. Αναζητώντας την εμπειρία που της λείπει, το σκάει με τον Ντάνκαν Γουέντερμπερν (Mark Ruffalo), έναν επιτήδειο και διεφθαρμένο δικηγόρο, και ζει μια συναρπαστική περιπέτεια από ήπειρο σε ήπειρο. Απαλλαγμένη από τις προκαταλήψεις της εποχής της, η Μπέλα εμμένει στο στόχο της: να υπερασπιστεί την ισότητα και την ελευθερία.

Fresh

H Noa είναι αρκετά απογοητευμένη από το σύγχρονο κόσμο του dating. Έχει κουραστεί με τους άντρες που γνωρίζει μέσω των dating apps και δεν μπορεί να καταλάβει τι πηγαίνει στραβά κάθε φορά. Όντας στα όρια να χάσει τις ελπίδες της για κάθε είδους συντροφικότητα, γνωρίζει τον Steve, τον οποίο υποδύεται ο Sebastian Stan. Ο Steve είναι ένας όμορφος και πετυχημένος πλαστικός χειρουργός που καταφέρνει αμέσως να την εντυπωσιάσει.

Netflix

3 Body Problem:

Κίνα, δεκαετία του 1960. Η μοιραία απόφαση μιας νεαρής γυναίκας αντηχεί στον χώρο και τον χρόνο μέχρι και σήμερα.

Όταν οι νόμοι της φύσης ξετυλίγονται ανεξήγητα μπροστά στα μάτια της, μια κλειστή ομάδα λαμπρών επιστημόνων συνεργάζεται με έναν αντισυμβατικό ντετέκτιβ για να αντιμετωπίσει τη μεγαλύτερη απειλή στην ιστορία της ανθρωπότητας

Iron Reign

Πρόκειται για ένα οικογενειακό έπος που περιλαμβάνει τους Manchados, τους βασιλιάδες της μαφίας στην πόλη της Βαρκελώνης. Τα αδέρφια Joaquin και Roman Manchado ξεκίνησαν την επιχείρηση εισαγωγής και προμήθειας ναρκωτικών και επί του παρόντος, η οικογένειά τους τους βοηθά να διευθύνουν την αυτοκρατορία. Ο σκοπός τους είναι ο έλεγχος του λιμανιού της Βαρκελώνης, το οποίο είναι και το μεγαλύτερο σημείο δραστηριότητας ναρκωτικών στην Ευρώπη, με πολλούς από τους αστυνομικούς να βρίσκονται στο payroll τους.

Ertflix

House of Others

Μια εξαίσια, υποβλητική ιστορία της ενοχής και των ψυχολογικών τραυμάτων που σημαδεύουν τους επιζήσαντες του πολέμου. Το «Σπίτι των Άλλων» είναι η πρώτη ταινία της Γεωργιανής σκηνοθέτριας Rusudan Glurjidze. Στον απόηχο του αιματηρού εμφύλιου πολέμου στη Γεωργία δυο οικογένειες που κατόρθωσαν να επιβιώσουν από τον όλεθρο βρίσκονται στην πλευρά των νικητών. Τους μεταφέρουν στα άδεια σπίτια που εγκατέλειψαν βιαστικά οι ιδιοκτήτες τους για να γλυτώσουν. Ωστόσο, δεν φαίνεται να μπορούν να χτίσουν μια νέα, ειρηνική ζωή, αφού οι μάχες εξακολουθούν να μαίνονται μέσα τους, και η φρίκη του πολέμου που έζησαν οι παλιοί ένοικοι στοιχειώνει τα σπίτια που άφησαν πίσω.

Still Alice: Κάθε Στιγμή Μετράει

Η Δρ. ‘Αλις Χόουλαντ έχει τα πάντα. Είναι μία καταξιωμένη ακαδημαϊκός γλωσσολογίας στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια, μία ευτυχισμένη σύζυγος και μητέρα τριών, μεγάλων πια, παιδιών. Όταν η μνήμη της αρχίζει να την προδίδει, αρχικά δεν δίνει σημασία. Αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά, όταν χάνεται στην ίδια της τη γειτονιά. Ο προσωπικός αγώνας με αντίπαλο τη μη αναστρέψιμη νόσο του Αλτσχάιμερ μόλις ξεκινά.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved