Είδαμε σε μια μέρα τον νέο κύκλο του Bridgerton και αυτά έχουμε να πούμε περί του θέματος (spoiler alert)

©Netflix/Bridgerton 3
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
17 Μαΐου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Dear Reader,

Μετά από αρκετό καιρό αναμονής ανέβηκε στην πλατφόρμα του Netflix ο τρίτος κύκλος του Bridgerton που επικεντρώνεται στην ερωτική ιστορία του Κόλιν και της Πενέλοπι.

To Bridgerton είναι μια σειρά εποχής η οποία στους δύο πρώτους κύκλους κατάφερε να μην «ξενίσει» τους τηλεθεατές  με τον υπερβολικό της χαρακτήρα, παρόλα αυτά φέτος δεν κατάφερε να διατηρήσει τον εξτραβαγκάν χαρακτήρα της και πέρασε στη μεριά του κιτς. Είδικά την Jessica Madsen που υποδύεται την Cressida Cowper της έχουν αλλάξει τα φώτα με τις στυλιστικές επιλογές καθώς μοιάζει λες κι έχει ντυθεί σφιγγοφωλιά.   

Η πλοκή είναι ομολογουμένως μέτρια και χλιαρή, χωρίς το τρομερό πάθος των προηγούμενων δύο. Για να γεμίσουν το σενάριο έχουν προσθέσει ακόμα δυο ερωτικές ιστορίες η μία της πανέμορφης Φραντσέσκα που λατρεύει το πιάνο forte αλλά κι ενός φλερτ έκπληξη ανάμεσα στη μητέρα Bridgerton και έναν αναπάντεχο καλεσμένο της Lady Danbury. Πολλά κορταρίσματα για να χωρέσουν σε 4 μόλις επεισόδια.

Ταυτόχρονα, η ιστορία επαναλαμβάνεται και για την Πενέλοπι και για την Φραντσέσκα. Η Πενέλοπι βαρέθηκε να περιμένει τον Κόλιν και βρήκε άλλον, ο Κόλιν της χαλάει το προξενιό και στο τέλος του κύκλου έρχεται η μόνη αξιοπρεπείς ανατροπή – οκ αυτή δεν θα την πω! Με τη σειρά της η Φραντσέσκα είναι το νέο διαμάντι της βασίλισσας. Λίγο ιδιαίτερη και κλειστή, δεν ελπίζει σε έναν γάμο από έρωτα αλλά είναι έτοιμη να συμβιβαστεί. Αυτό αλλάζει όταν συναντά έναν γοητευτικό άγνωστο σε έναν χορό. Έλα μου ντε που η Βασίλισσα της έχει επιλέξει κάποιον άλλον ευγενή ο οποίος είναι έτοιμος να της κάνει πρόταση; Αν σας θυμίζει κάτι είναι οι προηγούμενοι 2 κύκλοι της σειράς.

Όσο για τη διασπασμένη φιλία της Πενέλοπι με την Ελοΐζ, οι δυο τους φαίνεται να φτάνουν σε ένα σημείο όπου κατανοούν καλύτερα η μία την άλλη κι ίσως να αναθερμάνουν τη φιλία τους.

Με λίγα λόγια, το πρώτο μέρος του 3ου κύκλου ήταν μέτριο χωρίς κάποιες τρομερές εξελίξεις ή πάθος. Ας ελπίσουμε πως απλώς έβαλε τα θεμέλια για ένα πολύ δυνατό δεύτερο μέρος.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved