Θα κυκλοφορήσει το βιβλίο μαγειρικής «Friends» έτσι ώστε να μπορούμε πλέον να γευτούμε τα αγαπημένα φαγητά και γλυκά που έτρωγαν οι πρωταγωνιστές της σειράς.

Mπορεί το special επεισόδιο της σειράς Friends, η οποία θα προβαλλόταν στην πλατφόρμα του HBO Max, να αναβλήθηκε όμως όπως όλα δείχνουν οι fans θα απολαύσουν μια άλλη έκπληξη από τους αγαπημένους τους πρωταγωνιστές.

Το βιβλίο θα έχει τίτλο «Friends: The Official Cookbook» και θα κυκλοφορήσει στις στις 22 Σεπτεμβρίου 2020, στην 26η επέτειο της σειράς. Μάλιστα, περιλαμβάνει πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

friendscookbook

Αυτός ο οδηγός είναι ο επίσημος της σειράς, όμως, στην αγορά υπάρχει κι ακόμα ένα βιβλίο με συνταγές από τα «Φιλαράκια», που λέγεται «Τhe One with All the Recipes to The Unofficial F.R.I.E.N.D.S Recipe Boo».

Πίσω από όλα κρύβεται η σεφ Αμάντα Γι η οποία εμπνεύστηκε περίπου 70 συνταγές από την σειρά. Μερικά από τα φαγητά που θα μπορείτε να φτιάξετε με το βιβλίο αυτό είναι η σπέσιαλ συνταγή μπισκότων της γιαγιάς της Φοίβη, τα κεφτεδάκια του Τζόι, η συνταγή του «beef trifle» (συνδυασμός του βρετανικού γλυκού με κιμά μοσχαρίσιο) της Ρέιτσελ και το αγαπημένο σάντουιτς του Ρος.

Ήδη ανυπομονούμε!

 

Με πληροφορίες από WomanToc