Ανάστατοι οι Σεβαστοί από την εξαφάνιση του μικρού Σέργιου που φεύγει από το σπίτι τρομοκρατημένος, στις Άγριες Μέλισσες.

Οι συνταρακτικές εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη στις Άγριες Μέλισσες στον Αντ1 με τους πρωταγωνιστές της σειράς να βιώνουν απίστευτες καταστάσεις.

Την ίδια ώρα, τα spoiler διαδέχονται το ένα το άλλο, αυτή τη φορά το ίδιο το κανάλι έδωσε στη δημοσιότητα μια δυνατή εξέλιξη.

Όπως είπε ο Αλέξης Μίχας, μετά την αποφυλάκισή της η Ελένη στο Διαφάνι προκαλεί αναστάτωση σε όλους.

Ο Δούκας την επισκέπτεται μαζί με τον Μελέτη και της δίνει τελεσίγραφο μερικών ωρών για να φύγει από το χωριό. Την απειλούν, αλλά εκείνη αρνείται να φύγει. Ο Λάμπρος καταλαβαίνει ότι πολλά δεν γνωρίζει για τα όσα έχουν συμβεί μέσα στη φυλακή με τον Βόσκαρη. Ο μικρός Σέργιος, που φοβάται τη θεία του, εξαφανίζεται και οι Σεβαστοί κατηγορούν και πάλι την Ελένη.

Τι θα δούμε απόψε
Τρίτη 17 Νοεμβρίου
Επεισόδιο 46

Η Ελένη, συντετριμμένη από τον θάνατο της Φωτεινής, αποχαιρετά και τη Χριστίνα που φεύγει με τον Νικόλα. Η Χατζίδου και η Ελένη μένουν μόνες τους ν’ αποφασίσουν τι θα κάνουν από ‘δω και πέρα. Ο Βόσκαρης δεν έχει κανένα σύμμαχο πια, ενώ κινδυνεύει να χάσει τη θέση του.

Ο Δούκας καταρρακώνεται καθώς βλέπει πως ο γιος του έχει στραφεί για τα καλά εναντίον του. Η Μυρσίνη, όμως, έρχεται να τον εμψυχώσει και να του δώσει μια λύση στο πρόβλημα. Η Δρόσω έρχεται αντιμέτωπη με τον Τάκη και του αποκαλύπτει πως τα ξέρει όλα και είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να δουλεύει. Ο Κωνσταντής αποφασίζει να κρατήσει κι αυτός τα χωράφια του και κατεβαίνει με τον Μελέτη στην Αθήνα για δουλειές. Εκεί, θα βρεθεί μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη.