Οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη στη σειρά Άγριες Μέλισσες. 

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της σειράς "Άγριες Μέλισσες". Στην πορεία των επεισοδίων θα δούμε τον Κωνσταντή να ανακαλύπτει ότι ο μικρός Σέργιος είναι γιος της Δρόσως και όχι της Ασημίνας. Η αλήθεια αποκαλύπτεται σε εκείνον από τον Τάκη, επειδή παρατηρεί πως ο Κωνσταντής πολιορκεί τη Δρόσω. Ποια είναι, όμως, η αντίδραση του Κωνσταντή;

Αισθάνεται συγκλονισμένος από την αποκάλυψη της αλήθειας, και δε γνωρίζει τι να κάνει. Ταυτόχρονα, πιέζεται και από την οικογένειά του για να ορίσει ημερομηνία γάμου με την Δόμνα.

Από την άλλη, η Ελένη, σοκαρισμένη, βλέπει ένα φυλλάδιο στην πόρτα του σπιτιού της, με την Δρόσω να τραγουδά στην Τρούμπα. Αμέσως πάει στον Πειραιά για να διαπιστώσει από κοντά τι συμβαίνει…

Ο μικρός Σέργιος εξαφανίζεται τρομοκρατημένος
Ένα άλλο spoiler, θέλει τον Δούκα να επισκέπτεται την Ελένη μαζί με τον Μελέτη και της δίνει τελεσίγραφο μερικών ωρών για να φύγει από το χωριό. Την απειλούν, αλλά εκείνη αρνείται να φύγει. Ο Λάμπρος καταλαβαίνει ότι πολλά δεν γνωρίζει για τα όσα έχουν συμβεί μέσα στη φυλακή με τον Βόσκαρη. Ο μικρός Σέργιος, που φοβάται τη θεία του, εξαφανίζεται και οι Σεβαστοί κατηγορούν και πάλι την Ελένη.

Τι θα δούμε σήμερα
Τετάρτη 18 Νοεμβρίου
Επεισόδιο 47
Ο Δούκας αποφασίζει ν’ ακολουθήσει τη συμβουλή της Μυρσίνης και αλλάζει στρατηγική απέναντι στον Νικηφόρο. Η συνάντηση του Κωνσταντή και της Δρόσως, στο καμπαρέ της Τρούμπας, θα αναστατώσει και τους δυο ενώ ο Τάκης κάνει μια αναπάντεχη πρόταση στη Δρόσω. Ο τραυματισμός της Ελένης θα κάνει τον γύρο του Διαφανίου και ο Λάμπρος με την Ασημίνα θα τρέξουν στο πλευρό της. Ακόμα μια περίεργη συμπεριφορά του Μιλτιάδη θα ταράξει τους κατοίκους του χωριού ενώ ο Αλέξης παίρνει την απόφαση να εκφράσει τα συναισθήματά του στην Πηνελόπη. Η Ελένη δίνει μάχη για τη ζωή της και ο Βόσκαρης για να παραμείνει στη διεύθυνση των φυλακών. Το μίσος του Βόσκαρη θα τον οδηγήσει στα μονοπάτια του θανάσιμου παρελθόντος του.