Το τέλος αργεί αφού η μεγάλη επιτυχία της σειράς εποχής Άγριες Μέλισσες αλλάζει τα σχέδια του καναλιού και των συντελεστών της.

Αν και όλοι γνωρίζαμε ότι Άγριες Μέλισσες θα ολοκληρωθούν με τον δεύτερο κύκλο τους, αυτό μπορεί να μην συμβεί.

Αν αρχικά συντελεστές και σταθμός είχαν ως στόχο να ολοκληρωθεί η σειρά στο τέλος του δεύτερου κύκλου, η μεγάλη της επιτυχία όσο περνάει ο καιρος ίσως αλλάξει τα σχέδιά τους και δώσει μια μικρή παράταση.

 Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Real Life, πρόθεση του σταθμού είναι να παρατείνει τη σειρά τουλάχιστον κατά τρεις μήνες, δηλαδή ως τα Χριστούγεννα του 2021, κάτι που σίγουρα θα ενθουσιάσει το φανατικό κοινό των Άγριων Μελισσών.

Το συγγραφικό δίδυμο - Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης - κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει στον ΑΝΤ1 και την επόμενη σεζόν. Με δεδομένο, έως τώρα, ότι οι "Άγριες Μέλισσες" θα αποχαιρετήσουν το κοινό τον Ιούνιο, οι σεναριογράφοι σχεδίαζαν το επόμενο βήμα τους για νέα σειρά. Το εναλλακτικό σενάριο που έχουν για την επόμενη σεζόν, θα είναι επίσης σειρά εποχής αλλά θα κάνει χρονικό άλμα από την δεκαετία ’50-’60, όταν και διαδραματίζονται οι περιπέτειες των αδελφών Σταμίρη, στη δεκαετία του ’80. Ο τίτλος της νέας σειράς που θα διαδεχθεί τις "Άγριες Μέλισσες" είναι "Το ντέρτι", σχετίζεται με την λαϊκή μουσική και περιλαμβάνει δύο επεισόδια την εβδομάδα.

Επικρατέστερο σενάριο, αν τελικά βρεθεί φόρμουλα ανάμεσα στον ΑΝΤ1, τους σεναριογράφους και την εταιρία παραγωγής για συνέχιση της σειράς – φαινόμενο και την προσεχή σεζόν, είναι να επεκταθεί κατά τρεις μήνες, έως δηλαδή τα Χριστούγεννα του 2021 και όχι για ολόκληρο τρίτο κύκλο.