Επέστρεψαν με νέα επεισόδια και συγκλονιστικές εξελίξεις οι «Aγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1, ενώ οι ανατροπές που αναμένονται στη συνέχεια είναι πολλές, καθώς πολλά μυστικά θα αποκαλυφθούν και διάφορες αλήθειες θα έρθουν στην επιφάνεια.

Ετσι, για άλλη μια φορά, η Ελένη θα βρεθεί στο επίκεντρο και θα βρεθεί μπλεγμένη στην υπόθεση της αυτοκτονίας του Θωμά Κυπραίου.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο Αλέξης Μίχας στον αέρα του Πρωινού για τις Αγριες Μέλισσες, στα επόμενα επεισόδια «Ξεκινά ο πόλεμος του Βόσκαρη με την Ελένη. Θα επιδοθούν σε έναν αγώνα δρόμου για το ποιος θα επικρατήσει έναντι του άλλου. Η Ελένη βρίσκει τη Λέτα -θα την υποδυθεί η ηθοποιός Ορνέλα Λούτη- πρώην κρατούμενη στις φυλακές Θεσσαλίας. Θα βοηθήσει την Ελένη να ξεσκεπάσει όλα τα εγκλήματα του Βόσκαρη».

Και συνέχισε: «Θα προσεγγίσουν και άλλες κοπέλες που κακοποιήθηκαν από τον Βόσκαρη για να έρθουν στο πλευρό τους και να καταθέσουν ως μάρτυρες σε μία μελλοντική δίκη. Ο Βόσκαρης φυσικά δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και προσπαθεί να εμπλέξει την Ελένη στην υπόθεση της αυτοκτονίας του Θωμά Κυπραίου».