Η μεγάλη ανατροπή για την Πηνελόπη που μαθαίνει ότι είναι έγκυος και βρίσκεται μπροστά από ένα μεγάλο δίλημμα στις Άγριες Μέλισσες.

Απίστευτες εξελίξεις έρχονται στις Άγριες Μέλισσες, εξελίξεις που θα ανατρέψουν τα πάντα και θα ταράξουν την οικογένεια Σεβαστού...

Αυτή τη φορά πρωταγωνιστές είναι ο Μελέτης και η Πηνελόπη, ο έρωτας των οποίων ήταν από την αρχή καταδικασμένος τόσο λόγω της θέσης του Μελέτη όσο και λόγω της συγγένειάς τους την οποία ανακάλυψαν αργότερα.

Ένας έρωτας καταδικασμένος
Οι Σεβαστοί δεν θα έδιναν ποτέ την μοναχοκόρη τους στο φτωχό παραπαίδι του Δούκα, που όταν μεγάλωσε τον έχρισε επισήμως επιστάτη του, αν και η άλλη του ιδιότητα ήταν εκείνη του "εκτελεστή" στις Άγριες Μέλισσες. Αργότερα, η αποκάλυψη πως η Πηνελόπη και ο Μελέτης είναι πρώτα ξαδέλφια, έγινε η ταφόπλακα οποιασδήποτε ελπίδας είχαν για ένα "ευτυχισμένο τέλος".

Ο Μελέτης έχει υποχρεωθεί να δει την αγαπημένη του δύο φορές να ντύνεται νύφη στις Άγριες Μέλισσες και όσο κι αν τον πονάει, τον Αλέξη Γραμματικό τον θεωρεί πολύ καλή επιλογή για εκείνη. Ωστόσο, μια στιγμή αδυναμίας του θα γκρεμίσει όσα προσπαθούσε για καιρό. Μελέτης και Πηνελόπη παρασύρονται από τα καταπιεσμένα συναισθήματά τους, χωρίς να λογαριάζουν συγγένεια ή γάμο.

Η Πηνελόπη χωρίζει και μαθαίνει ότι έιναι έγκυος
Ο Αλέξης, από την αρχή της σχέσης τους, πριν ακόμη παντρευτούν, είχε ξεκαθαρίσει την Πηνελόπη ότι δεν θα ανεχτεί να είναι δεύτερος στη ζωή της. Όταν μαθαίνει ότι εκείνη ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά του Μελέτη, την στέλνει σπίτι της. Ο χωρισμός τους αναστατώνει τους Σεβαστούς…

Η μεγάλη ανατροπή, όμως, έρχεται στη συνέχεια. Σύμφωνα με όσα γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το περιοδικό Τηλεθεατής, λίγο διάστημα μετά η Πηνελόπη διαπιστώνει ότι είναι έγκυος! Ήθελε πολύ να αποκτήσει ένα παιδί με τον Αλέξη και να δημιουργήσει μια οικογένεια μακριά από τις παθογένειες της δικής της και φυσικά τον Μελέτη. Τώρα νιώθει ότι βρίσκεται σε αδιέξοδο.