Μία σειρά που έχει αγαπηθεί παγκοσμίως και οι φανατικοί καθηλώνονται σε κάθε νέο κύκλο.

Η νέα σεζόν του La Casa de Papel ανακοινώθηκε και οι τηλεθεατές περιμένουν με αγωνία την πρεμιέρα του 5ου και τελευταίου κύκλου.

Όπως φαίνεται, όμως, το κοινό θα χρειαστεί να περιμένει αρκετά καθώς ο δημιουργός της σειράς, Άλεξ Πίνα, δήλωσε ότι η νέα σεζόν δεν θα κυκλοφορήσει στο Netflix πριν από τον Σεπτέμβριο. Αυτό, λοιπόν, μπορεί να σημαίνει ότι η πρεμιέρα θα γίνει τον προσεχή Οκτώβριο, Νοέμβριο ή και Δεκέμβριο.

Ο τελευταίος κύκλος του La Casa de Papel αναμένεται ότι θα έχει συνολικά δέκα επεισόδια, δύο επεισόδια περισσότερα από τους προηγούμενους κύκλους. Μετά την ανακοίνωση του Netflix για τον νέο κύκλο, ο Πίνα είχε στείλει το δικό του μήνυμα στους τηλεθεατές του La Casa de Papel.

«Περάσαμε σχεδόν ένα χρόνο αναλογιζόμενοι πώς θα διαλύσουμε τη συμμορία. Πώς θα βάλουμε τον “Καθηγητή” στα σχοινιά. Πώς θα οδηγηθούμε σε μη αναστρέψιμες καταστάσεις για πολλούς χαρακτήρες. Το αποτέλεσμα είναι το πέμπτο μέρος του “La Casa De Papel”», έγραψε, προσθέτοντας: «Ο πόλεμος φτάνει στα πιο ακραία και άγρια επίπεδα και πρόκειται για την πιο επική και συναρπαστική σεζόν».

Μέχρι στιγμής δεν έχει κυκλοφορήσει κάποιο trailer