Ακολουθείστε μας στις 20 Σεπτέμβρη για ένα Σαββατοκύριακο με κάμπινγκ, μουσική και τέχνη!  Αρπάξτε τα αλουμινένια καπέλα σας και εξερευνήστε μαζί μας το post που παρέσυρε το Ιντερνετ και την δίψα για την αλήθεια. Εσείς θα λάβετε μέρος?

ddp as

Τι ακριβώς συμβαίνει στην έρημο της Nevada?

1.1 εκατομμύρια άνθρωποι έλαβαν πρόσκληση για μια εκδήλωση μέσω Facebook που ονομάζεται "Storm Area 51. Δεν μπορούν να μας σταματήσουν όλους
Το σχέδιο είναι να επικρατήσει καταιγίδα στην Περιοχή 51 - στη περιβόητη στρατιωτική βάση της Νεβάδα που συνδέεται με εξωγήινες θεωρίες συνωμοσίας.
"Θα συναντηθούμε όλοι στο τουριστικό αξιοθέατο Κέντρο Εξωγήινων Περιοχή 51 και θα συντονίσουμε την είσοδό μας", αναφέρουν οι διοργανωτές.
"Αν τρέχουμε με στυλ Naruto / ninja, μπορούμε να προχωρήσουμε ταχύτερα από τις σφαίρες τους. Ας δούμε τους εξωγήινους.

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για τις 3 το πρωί στις 20 Σεπτεμβρίου.

 area 51 storm

Το σχέδιο Area 51 είναι ένα αστείο που οργανώθηκε από έναν ανώνυμο χρήστη με το όνομα "Shitposting cause im in shambles" . Ο αμερικανικός στρατός, ωστόσο, δεν φαίνεται να βρίσκει το γεγονός πολύ αστείο. Η Πολεμική Αεροπορία των Η.Π.Α. δήλωσε στην Washington Post ότι η "[Περιοχή 51] είναι μια περιοχή εκπαίδευσης για την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ και θα αποθαρρύνουμε οποιονδήποτε θα προσπαθήσει να εισέλθει στην περιοχή όπου εκπαιδεύουμε αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις. Η αμερικανική Πολεμική Αεροπορία είναι πάντα έτοιμη να προστατεύσει την Αμερική και τα περιουσιακά της στοιχεία.

"Που σημαίνει οτι: αν προσπαθήσετε να " δείτε τους εξωγήινους " θα σας πυροβολήσουμε.

Δεν είναι όμως μόνο ο στρατός που παίρνει το αστείο λίγο πολύ σοβαρά. Σύμφωνα με δηλώσεις τους , οι ενθουσιασμένοι κυνηγοί εξωγήινων, έχουν ήδη κλείσει καταλύματα κοντά στην περιοχή 51 την ημερομηνία της εκδήλωσης.

Περισσότερες πληροφορίες: alienstockfestival.com

storm area 24 

Lu