Δώσε στην επιδερμίδα σου τη φροντίδα που της αξίζει με προϊόντα που φτιάχνεις στην κουζίνα σου

POP UP TEAM
/
9 Μαρτίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

“Η σύνθεση των καλλυντικών πρέπει να περνάει περισσότερο απο τα χέρια του ανθρωπίνου δυναμικού και λιγότερο απο τα άψυχα μηχανήματα” Γιάννης Σόδης

Όλα ξεκίνησαν απο μία απλή ιδέα, πριν από 156 χρόνια στη Χίο, με το άνοιγμα του πρώτου φαρμακείου που φέρει την ονομασία Σόδης. 

froutpionears

Οι υψηλοί στόχοι, το πάθος για την λεπτομέρεια και η ακλόνητη επιμονή δημιούργησαν την ανάγκη για νέα στάνταρ στην περιποίηση της ομορφιάς.

pri4

Έτσι, η ελληνική εταιρεία The Pionears μέχρι και σήμερα επιλέγει για σένα αγνά προϊόντα, που προσφέρουν ποιότητα, φρασκάδα και δραστικότητα, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της κάθε γυναίκας ξεχωριστά. Πρωτοποριακές συνθέσεις, εκχυλίσματα βιολογικής καλλιέργειας και συνεχείς έλεγχοι, δημιουργούν προϊόντα φυσικά και φιλικά στην επιδερμίδα.

bolpion

Σε κάθε φάση της παραγωγής, συμμετέχει το ανθρώπινο στοιχείο, η ανθρώπινη φροντίδα, ενώ όλα τα προϊόντα είναι απαλλαγμένα από συστατικά, τα οποία έχουν κατηγορηθεί για τις βλαπτικές τους ιδιότητες (Parabens, Mineral Oil, Triethanolamine, Propylene Glycols και Ethanolamine). Ακόμα, όλα τα προϊόντα της εταιρείας είναι ποιοτικά και δραστικά, χωρίς να έχουν γίνει τεστ στα ζώα. Βασική αξία της The Pionears είναι η προστασία των ζώων και του περιβάλλοντος.

popcornpionears

Η εταιρεία The Pionears δημιούργησε τη σειρά Μade By You, που άλλαξε τον τρόπο αγοράς των καλλυντικών και για 1η φορά στην ιστορία της κοσμετολογίας, μπορείς να φτιάξεις ό,τι καλλυντικό επιθυμείς σε ελάχιστο χρόνο με φρέσκα συστατικά απο την κουζίνα του σπιτιού σου!

kisskiss

Τα προϊόντα της εταιρείας μπορείς να τα βρεις στην παρακάτω ιστοσελίδα:

The Pionears

 

Για να μαθαίνεις πρώτη τα νέα και να ενημερώνεσαι:

inΑκολούθησέ μας στο Instagram! 

 facebookΑκολούθησε μας στο  Facebook  

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved