Μία μεγάλη δοκιμασία για όλα τα ζευγάρια.

Δύσκολες οι μέρες που διανύουμε. Ο φόβος και η αγωνία είναι μεγάλη, τα νεύρα τεντωμένα και η ψυχολογία πεσμένη. Σε όλο αυτό, έρχεται να προστεθεί και η αναγκαστική αλλά πολύ αναγκαία καραντίνα, η οποία δοκιμάζει τις αντοχές σου, πόσο μάλλον όταν την μοιράζεσαι με έναν ακόμη άνθρωπο: Τον καλό σου.

Ναι φίλη μου, ο εγκλεισμός είναι δύσκολος για όλους, κάτι που έχεις ως αποτέλεσμα τους καυγάδες -συνήθως χωρίς λόγο- και τις συγκρούσεις που το μόνο που καταφέρνουν είναι να σας χαλάνε τη διάθεση. Υπάρχει πιθανότητα ό, τι κι αν κάνει να σε ενοχλεί. Υπάρχει επίσης πιθανότητα να περνούν σκοτεινές σκέψεις από το ταλαιπωρημένο σου μυαλό! Μη σκας.

Παρακάτω σου έχω κάποιες λύσεις, ώστε να βγείτε αλώβητοι από όλο αυτό, και κυρίως... ακόμα ζευγάρι!

1. Απομόνωση

Θα μου πεις πόση ακόμα; Κι άλλη φίλη μου! Μία-δύο ή και τρεις ώρες την μέρα, ο καθένας θα διαλέγει ένα δωμάτιο και θα κάθεται μόνος. Θα σκέφτεται, θα διαβάζει, θα γυμνάζεται, θα μιλάει με φίλους ή απλά θα κοιτάζει το ταβάνι. Αυτές οι ώρες θα είναι αυστηρά προσωπικές και καλό θα ήταν να τηρούνται.

2. Μουσική

H μουσική σώζει ζωές και ψυχισμούς. Βάλτε μουσική, καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ και ανοίξτε εκείνο το μπουκάλι κρασί που κρατούσατε για ιδιαίτερες περιστάσεις. Αν δεν είναι αυτή ιδιαίτερη περίσταση, τότε ποια; Χαλαρώστε, τραγουδήστε κιόλας αν θέλετε, και ξεχάστε για λίγο την πίεση της καθημερινότητας

3. Το σωτήριο μπαλκόνι

Ακόμα καλύτερα αν έχεις κήπο ή αυλή. Βγείτε, αναπνεύστε τον αέρα, και ασχοληθείτε με τα φυτά σας. Δε φαντάζεσαι πόσο αποτελεσματική ψυχοθεραπεία μπορεί να γίνει. Ακόμα καλύτερα:Γυμναστείτε. Βάλτε μουσική και αρχίστε τα καθίσματα και το τρέξιμο. Αν θέλεις, όλα γίνονται.

4. Συζητήστε

Η αλήθεια είναι ότι η καθημερινότητα και οι ρυθμοί της, είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για τα σύγχρονα ζευγάρια. Ευκαιρία λοιπόν, εφόσον πλέον έχετε πολλές ώρες στο σπίτι, να δεθείτε, να συζητήσετε, και τελοσπάντων να χορτάσετε ο ένας τον άλλο. Αν το κάνετε όλο αυτό και χωρίς να τσακωθείτε, θα είστε άψογοι!

5. Κάντε σχέδια

Σε κάποιους μήνες από τώρα, που ελπίζουμε τα πράγματα να είναι καλύτερα, μπορείτε να σχεδιάσετε ένα ταξίδι, μία ανακαίνιση στο σπίτι ή μία αγορά που θα σας κάνει χαρούμενους. Τι σημασία έχει που αυτή τη στιγμή δεν μπορείτε να κάνετε απολύτως τίποτα; Τα όνειρα είναι δωρεάν και για όλους!

 

Mε πληροφορίες από queen.gr