Έμιλι Ραταϊκόφσκι:”Ένιωσα τα δάχτυλά του μέσα μου”- Σοκάρει η καταγγελία της για φωτογράφο

POP UP TEAM
/
17 Σεπτεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι προέβη σε αποκαλύψεις για τον φωτογράφο Τζόναθαν Λέντερ, που προκαλούν ανατριχίλα!

 Σοκαριστικά ήταν όσα ανέφερε το γνωστό μοντέλο Έμιλι Ραταϊκόφσκι με μακροσκελές κείμενό της στο New York Magazine, σχετικά με τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχθηκε από φωτογράφο.

H 29χρονη Αμερικανίδα κατηγόρησε τον φωτογράφο Τζόναθαν Λέντερ ότι την εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά κατά τη διάρκεια φωτογράφισης το 2012. Η Έμιλι, όπως ισχυρίστηκε, ήταν αρκετά μεθυσμένη όταν ο Λέντερ της επιτέθηκε.

“Τα περισσότερα από αυτά που συνέβησαν είναι θολά εκτός από το συναίσθημα”, γράφει η Ραταϊκόφσκι. Αφού φωτογραφήθηκε με τα εσώρουχα, ο Λέντερ φέρεται να είπε στην νεαρή κοπέλα: “Και τώρα ας γδυθούμε!”. “Αμέσως μόλις έβγαλα τα ρούχα μου, ένα κομμάτι μου αποσυνδέθηκε από όσα συνέβαιναν. Άρχισα να αιωρούμαι έξω από τον εαυτό μου, βλέποντάς με να σκαρφαλώνω στο κρεβάτι.

“Δεν θυμάμαι να φιληθήκαμε, αλλά θυμάμαι τα δάχτυλα του να βρίσκονται ξαφνικά μέσα μου. Με βίαιο τρόπο, να σπρώχνουν, όπως δεν με είχε αγγίξει ποτέ κανείς στο παρελθόν αλλά και κανείς μετέπειτα. Μπορούσα να νιώσω το σχήμα του εαυτού μου και των κορυφογραμμών μου και ήταν πραγματικά επώδυνο”.

rait2

Την επόμενη μέρα, σύμφωνα με την περιγραφή του μοντέλου, ξύπνησε και πήρε το τρένο της επιστροφής για το σπίτι της.

Εκπρόσωπος της Imperial Publishing διέψευσε κατηγορηματικά τους νέους ισχυρισμούς της 29χρονος εις βάρος του φωτογράφου: “Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι από τις τελευταίες ψευδείς δηλώσεις της κυρίας Ραταϊκόφσκι στο NY Mag, στο πλαίσιο της αδιάκοπης αναζήτησής της για δημοσιότητα. Φυσικά ο κ. Λέντερ αρνείται τους εξωφρενικούς ισχυρισμούς περί επίθεσης. Είναι θλιβερό και ανατριχιαστικό το γεγονός ότι η εκδικητικότητά της την κάνει να ψεύδεται με τέτοιο τρόπο στον Τύπο”.

Η απάντηση του φωτογράφου: “Στ’ αλήθεια πιστεύετε ότι ήταν θύμα”
Ο φωτογράφος κάνει λόγο από πλευράς του για “παιδιάστικους και φθηνούς ισχυρισμούς”. Αναφερόμενος στις πολλές γυμνές φωτογραφίσεις που έχει κάνει το μοντέλο μετά τη συνεργασία τους, ο Λέντερ είπε χαρακτηριστικά:

“Ξέρετε για ποια μιλάμε, σωστά; Μιλάμε για την κοπέλα που πόζαρε γυμνή στο περιοδικό Treats! και χοροπηδούσε γυμνή στο βίντεο του Robin Thicke την ίδια περίοδο. Στ’ αλήθεια θέλετε να πιστέψει κάποιος ότι ήταν θύμα;”.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved