Εν μέσω της πανδημίας, η περιβαλλοντική οργάνωση «Αρκτούρος» ζητά από τους φίλους των ζώων να υιοθετήσουν συμβολικά ένα άγριο ζώο, στηρίζοντας οικονομικά τις προσπάθειες για την προστασία τους. 

Οι επισκέψιμες εγκαταστάσεις του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ παραμένουν κλειστές λόγω του lockdown εδώ και καιρό, με αποτέλεσμα τα έσοδα για τη φροντίδα των ζώων να είναι μηδαμινά.

Η μη κερδοσκοπική οργάνωση αγωνίζεται από το 1992 για την καταπολέμηση των φαινομένων αιχμαλωσίας αρκούδων αλλά και λύκων και κάνει έκκληση σε όσους έχουν την δυνατότητα να συνεισφέρουν οικονομικά, αποκτώντας διαδικτυακή πρόσβαση στο Καταφύγιο της Αρκούδας και άλλα δώρα.

Οι ανάδοχοι άγριων ζώων θα δουν το όνομά τους να γράφεται στην είσοδο του καταφυγίου και τα θα τους περιμένει μία «μεγάλη αγκαλιά» «Ακόμα και η πιο μικρή συνδρομή σου είναι ΥΠΕΡπολύτιμη. Κάθε ζώο μετράει, κάθε μέρα μετράει, κάθε ευρώ μετράει. Εκτιμώντας βαθιά τη στήριξή σου, θέλουμε να την ανταποδώσουμε με κάποια συμβολικά δώρα. Ελπίζουμε να είναι τόσο σημαντικά για εσένα όσο και για εμάς», σημειώνουν οι υπεύθυνοι.

 

 

Με πληροφορίες από arcturos.gr. lifo