Τη λένε Yael Shelbia, είναι μόλις 19 χρονών και κατάγεται από το Ισραήλ.

Ποιος είναι ο TC Candler και οι The Independent Critics; Αν αυτά τα δύο ονόματα, όπως είναι πολύ πιθανό, δεν σου λένε τίποτα, ας ξεκαθαρίσουμε το τοπίο. Πρόκειται για τους ανθρώπους πίσω από έναν θεσμό που κάθε χρόνο τέτοια εποχή μας απασχολεί: Τα 100 πιο όμορφα πρόσωπα του πλανήτη. Μία παράδοση που κρατά από το 1990 και εδώ και 30 χρόνια μας συστήνει γυναίκες τόσο όμορφες που κόβουν την ανάσα.

Το 2018 ήταν το συγκλονιστικό πρόσωπο της Γαλλίδας Thylane Blondeau, ενώ φέτος το πρώτο βραβείο έρχεται ένα βήμα πιο κοντά σε εμάς, καταφθάνοντας στη νοτιοανατολική Μεσόγειο. Ιδού, το πιο όμορφο πρόσωπο για το 2020: Το 19χρονο μοντέλο από το Ισραήλ που ακούει στο όνομα Yael Shelbia.

To πρόσωπο

Τι γνωρίζουμε για την εντυπωσιακή Ισραηλινή με τα καταγάλανα μάτια και τα αψεγάδιαστα χαρακτηριστικά; Καταρχάς, λόγω καταγωγής, η ανερχόμενη super model υπηρετεί αυτήν την περίοδο τη στρατιωτική της θητεία μιας και στο Ισραήλ οφείλουν και τα κορίτσια να υπηρετήσουν την πατρίδα φορώντας τα χακί. Όσο για τα κουτσομπολιά; Ήδη έχει απασχολήσει τον κίτρινο τύπο της χώρας της μιας και η σχέση της με γνωστό γόνος εύπορης οικογένειας, ο οποίος αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την χώρα λόγω κατηγοριών για παραβίαση Covid-19 απαγορεύσεων δεν έχει περάσει απαρατήρητη.

Στον επαγγελματικό στίβο τώρα, η Shelbia έχει ήδη στο βιογραφικό της δυνατές συνεργασίες με τα brands της Kim Kardashian, διαφημίζοντας τα KM earbuds καθώς και το KKW Beauty makeup. Όλες όμως αυτές οι λεπτομέρειες ωχριούν μπροστά στη συγκλονιστική ομορφιά της ισραηλινής.

Στο Instagram

 

Με πληροφορίες από esquire