«Γνωρίζετε την προσωπικότητα αυτών που καταγγέλλουν; Πώς παίρνετε θέση;»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Happy Day για το θέμα του Δημήτρη Λιγνάδη και η συζήτησή του με την Σταματίνα Τσιμτσιλή τον ενόχλησε τόσο πολύ που έφτασε στο σημείο να της κλείσει απότομα το τηλέφωνο.

O γνωστός δικηγόρος πήρε την απόφαση να εκπροσωπήσει τον Δημήτρη Λιγνάδη μιας και όπως ξεκαθάρισε, ο εντολέας του, του είπε πως είναι αθώος.

Παρά τις απειλές που έχει δεχθεί από τη στιγμή που ανακοίνωσε την απόφασή του αυτή, ο Αλέξης Κούγιας φαίνεται να είναι πεπεισμένος να απαλλάξει τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη από τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

Η σημερινή του συζήτηση με την Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν εξελίχθηκε και τόσο καλά αφού ο δικηγόρος «την είπε» στην παρουσιάστρια μιας και θεώρησε πως παίρνει θέση στο θέμα των καταγγελιών.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια και τα νεύρα του με την Σταματίνα Τσιμτσιλή
«Τίποτα δεν έχω αποφασίσει αυτή τη στιγμή, γιατί δεν έχω τη δικογραφία. 10:30 θα πάρω τη δικογραφία. Πάω σε ένα δικαστήριο τώρα. Αφού τη μελετήσω, θα έχω μια ολοκληρωμένη άποψη όσον αφορά τα στοιχεία πάνω στα οποία οικοδομήθηκε η κατηγορία εις βάρος του κυρίου Λιγνάδη. Έχω μόνο την άποψη του κ. Λιγνάδη για τους αρνητικούς πρωταγωνιστές εις βάρος του, που είναι οι δύο φερόμενοι ως βιασθέντες πριν από χρόνια και για τη φερόμενη ως σημαντική μάρτυρα. Μια 40χρονη κυρία.

Ο στόχος στην υπόθεση αυτή δεν είναι ο κύριος Λιγνάδης. Ο κ. Λιγνάδης είναι ένας αριθμός. Στόχος είναι η κα. Μενδώνη και η κυβέρνηση. Ο στόχος είναι οι αποφάσεις που παίρνει η κα. Μενδώνη για την απεμπλοκή του έργου στο Ελληνικό.

Ο κ. Λιγνάδης είναι κατηγορηματικός ότι είναι αθώος. Του ζήτησα να μου κάνει γραπτώς την περιγραφή των προσωπικοτήτων που εμφανίζονται ως δήθεν βιασθέντες και της κυρίας που εμφανίζεται ως αξιόπιστη μάρτυς. Αν είναι αλήθεια όσα μου περιέγραψε θα καταλάβετε που είναι η αλήθεια.

Διαφώνησα με τον συνάδελφό μου γιατί δεν έκανε προσφυγή στο ένταλμα συλλήψεως. Ο ένας από τους δύο που τον κατηγορούν είναι κάτοικος Σουηδίας. Ξαφνικά εξεδόθη ένταλμα συλλήψεως. Αυτά είναι πρωτοφανή γεγονότα. Η θέση μου είναι απόλυτη. Ποιοι είναι αυτοί;
Ο Μ.Κ ο Ν.Σ… Κονιορτοποιούμε με αυτόν τον τρόπο τον διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου; Γνωρίζετε την προσωπικότητα αυτών που καταγγέλλουν; Πως παίρνετε θέση» είπε ο Αλέξης Κούγιας και έκλεισε απότομα το τηλέφωνο, αιφνιδιάζοντας τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 «Πολύ μας κράτησε»

Ο Αλέξης Κούγιας επικοινώνησε το πρωί της Δευτέρας με την εκπομπή Πρωινό ωστόσο πριν προλάβει να ολοκληρώσει τη τοποθέτησή του εκνευρίστηκε με τις ερωτήσεις των παρουσιαστών και αποφάσισε να κλείσει το τηλέφωνο.

Λίγη ώρα είχε περάσει μόνο από τη στιγμή που ο Αλέξης Κούγιας το έκλεισε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και φαίνεται πως ήταν πολύ εκνευρισμένος και στην επικοινωνία του με το Πρωινό.

Η ένταση ξεκίνησε όταν ο Γιώργος Λιάγκας πήγε να διαβάσει την ανάρτηση του γιου του μετά τις απειλές που δέχθηκε εκείνος και η αδερφή του. Ο παρουσιαστή ξεκίνησε να διαβάζει από τη μέση και ο δικηγόρος τον απείλησε πως θα κλείσει αν δεν τη διαβάσει ολόκληρη.

Αργότερα, ο Αλέξης Κούγιας ξεκίνησε να μιλάει για το θέμα του Δημήτρη Λιγνάδη ωστόσο κάθε ερώτηση των παρουσιαστών τον ενοχλούσε και ζητούσε να τις κρατήσουν για το τέλος.

Κάποια στιγμή, ζήτησε από τη Φαίη Σκορδά να σέβεται τον συνομιλητή της ωστόσο στην αμέσως επόμενη ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα έκλεισε το τηλέφωνο.

Ο Γιώργος Λιάγκας γύρισε και ρώτησε τη Φαίη Σκορδά, πόση ώρα τους κράτησε στο τηλέφωνο και εκείνη απάντησε «αρκετή».

Ο εκνευρισμός του Αλέξη Κούγια με τους παρουσιαστές του Πρωινού