Κατερίνα Διδασκάλου: “Σε όλες τις περιπτώσεις φταίει ο πιο δυνατός. Eχω ζήσει τραγικές στιγμές στο θέατρο”

POP UP TEAM
/
16 Φεβρουαρίου, 2021

“Σε όλες τις περιπτώσεις φταίει ο πιο δυνατός. Αυτοί που λένε ότι έρχονται αυτά τα παιδιά και είναι διαθέσιμα. Είναι ψέματα” τονίζει η Κατερίνα Διδασκάλου.

Η Κατερίνα Διδασκάλου ήταν καλεσμένη στον Νίκο Χατζηνικολάου στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω. Η ηθοποιός δε δίστασε, μέσα σε όλα, να εκφράσει με ειλικρίνεια την προσωπική της άποψη για το κύμα των καταγγελιών που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα στον χώρο του θεάτρου.

Το θέατρο ρίχνει φως για ακόμα μια φορά
Ειδικότερα, η Κατερίνα Διδασκάλου σημείωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του ΑΝΤ1 πως “το θέατρο για μια ακόμη φορά παίζει τον ρόλο του φωτός. Να ρίχνει φως σε καταστάσεις που συμβαίνουν δυστυχώς παντού γύρω μας. Ιστορίες που τις ακούγαμε εδώ και πολλά χρόνια. Έχω μιλήσει εκεί που πρέπει, εκεί που πραγματικά είχε νόημα για να μην είναι στη θέση που τους αξίζει αυτοί οι άνθρωποι.

Έζησα και γω στο ξεκίνημα μου τραγικές συμπεριφορές που είναι παθολογικές κατά τη γνώμη μου. Δηλαδή τέτοιο μένος για κυριαρχία και εξουσία ή όταν σου δίνεται η εξουσία να την χρησιμοποιείς με αυτό τον τρόπο, πιστεύεω ότι σε κάνει υπάνθρωπο. Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω πραγματικά. Και μπράβο στους ανθρώπους που βγαίνουν μπροστά και λένει όσα λένε, τους θαυμάζω και έχουν την αμέριστη υποστήριξή μου”.

Ήρθε 20χρονος και μου είπε “είμαι ερωτευμένος μαζί σας”
“Πρέπει να μιλάμε και έκαναν πάρα πολύ καλά που τα δημοσιοποίησαν οι συνάδελφοι. Σε όλες τις περιπτώσεις φταίει ο πιο δυνατός.

Αυτοί που λένε ότι έρχονται αυτά τα παιδιά και είναι διαθέσιμοι. Είναι ψέματα. Ερχεται ένα 25χρονο παιδί και σου λέει ότι “ειμαι ερωτευμένος μαζί σας” είσαι ηλίθιος τουλάχιστον να το πιστέψεις αυτό. Ένα παιδί 20 ετών δεν ξέρει τι του γίνεται. Όταν το θέλει τόσο πολύ και όλοι του έχουν πει ότι μόνο έτσι θα προχωρήσεις, μπορεί να πει “μπας και”; Πρέπει να του πεις φέρε τον μονόλογό σου να σε δω, και αν πιστεύω ότι αξίζεις θα μιλήσω σε κάποιους ανθρώπους .

Μου έχει συμβεί αυτό και όταν του απάντησα έτσι, του έπεσε το σαγόνι.

Πρέπέι να μιλάμε, έκαναν εξαιρετικά οι συνάδελφοι που μίλησαν.

Πιστεύω ότι όλο αυτό το κλείσιμο της καραντίνας έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο γιατί μείναμε με τον εαυτό μας, σκεφτήκαμε, κάναμε αυτοκριτική. Γιατί υπάρχει και το θέμα του φόβου… Όταν 20, 25 χρονών λες ποιος θα με πιστέψει εμένα τώρα.

Από όλα μπορούμε να ξεφύγουμε εκτός από τη συνείδησή μας.

Προσευχήθηκα πάρα πολύ να μην έχω ανάγκη τέτοιους ανθρώπους, πόνεσα πολύ και πολέμησα πολύ”.

Δείτε τη συνέντευξη της Κατερίνας Διδασκάλου στο παρακάτω βίντεο:

http://youtu.be/nHJ-qNaBLiU

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved