Ιρίνα Σάικ: Mε ονειρεμένο φόρεμα Moschino και αμέτρητα λουλούδια

POP UP TEAM
/
16 Σεπτεμβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Το γυμνό look και το σούπερ κοντό hairlook της Ιρίνα Σάικ στη νέα της εμφάνιση.

Η Ιρίνα Σάικ έκανε μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις, στο Met Gala 2021 το κορυφαίο fashion event που διοργανώνει κάθε χρόνο το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης (με εξαίρεση την περασμένη χρονιά που ακυρώθηκε λόγω του κορονοϊού).

H Ρωσίδα καλλονή Ιρίνα Σάικ φόρεσε ένα γυμνό φόρεμα στολισμένο με λουλούδια, μια εμφάνιση που ήρθε κατευθείαν από τον Κήπο της Εδέμ…

Το σούπερ μόντελ επέλεξε ένα γυμνό look, φορώντας ένα φόρεμα – κορσέ σε nude τόνους του οίκου Moschino, που ήταν διακοσμημένο με πολύχρωμα λουλούδια.

Τα λουλούδια κάλυπταν τα επίμαχα σημεία του κορμιού της και κυλούσαν στο πατωμα σε μια εντυπωσιακή μακριά ουρά. Φορούσε επίσης nude γόβες Stuart Weitzman και είχε ένα σούπερ κοντό χτένισμα.

Το διάσημο σούπερ μόντελ περπάτησε στο κόκκινο χαλί με τον δημιουργικό διευθυντή Moschino και τον στενό φίλο της Jeremy Scott.

 

Στο Μανχάταν με ασφυκτικό κορσέ
Λίγες μέρες νωρίτερα, η Ιρίνα Σάικ έκλεψε τις εντυπώσεις σε εκδήλωση του Bulgari στο Μανχάταν, όπου εμφανίστηκε φορώντας έναν κορσέ σε χρώμα πορτοκαλί μεταλλικό και τόσο στενό που έδειχνε να της κόβει την ανάσα.

Ο κορσές ήταν… σχεδόν αποκαλυπτικός έτσι όπως αγκάλιαζε ασφυκτικά τις θηλυκές καμπύλες της. Τον συνδύασε με ένα baggy παντελόνι και πέδιλα σε nude χρώμα.

Η 35χρονη Ρωσίδα καλλονή χαμογέλαγε στον φωτογραφικό φακό καθηλώνοντας με το έντονο βλέμμα της και το σεξαπίλ της. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο του Μανχάταν στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στη Νέα Υόρκη.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved