Ο Tom Ford για τις αισθητικές επεμβάσεις και το Met Gala

©Nicogenin
BETH TSALIKI
/
4 Μαΐου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο Tom Ford μίλησε για τις αντιρρήσεις που έχει σε συγκεκριμένες τάσεις ομορφιάς που υιοθετούν πολλοί stars. Πολλές από αυτές τις θεωρεί πολύ επικίνδυνες. Συμμετέχοντας στο «Table for Two with Bruce Bozzi» του iHeartPodcast, ο μεγιστάνας της μόδας αποκάλυψε ότι αισθάνεται ότι μερικές φορές οι αισθητικές επεμβάσεις είναι υπερβολικές

«Οι άνθρωποι κάνουν ενέσεις με πολλά πράγματα στο πρόσωπό τους… Κοιτάς πολλές διασημότητες τώρα και σκέφτεσαι απλώς “Θεέ μου, τι βλέπουν όταν κοιτάζονται στον καθρέφτη;”» είπε ο Αμερικανός σχεδιαστής μόδας. «Δεν μοιάζουν πια ούτε με τον εαυτό τους», συμπλήρωσε.

«Και είναι πραγματικά δυσμορφία. Νομίζω ότι πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους χάνουν την επαφή με το ποιοι ήταν. Βλέπουν μια γραμμή και νομίζουν ότι πρέπει να τη γεμίσουν. Βλέπουν μια ρυτίδα και πρέπει να τη γεμίσουν. Βλέπουν το στόμα κάποιου άλλου και πιστεύουν ότι πρέπει να το έχουν», συνέχισε.

 

Ο σχεδιαστής μόδας έκανε αυτόν τον σχολιασμό, αφού προηγουμένως εξέφρασε τις ανησυχίες του για το προφίλ που έχει υιοθετήσει το διάσημο Met Gala.

«Έχει μετατραπεί σε πάρτι μεταμφιεσμένων», είπε ο Φορντ. «Ήταν απλώς πολύ κομψοί άνθρωποι που φορούσαν πολύ όμορφα ρούχα που πήγαιναν σε μια έκθεση για τον 18ο αιώνα», διευκρίνισε.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved