Victoria’s Secret: Τα αγγελάκια επέστρεψαν στην πασαρέλα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
16 Οκτωβρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Με μια διαδικτυακή καμπάνια που λάνσαρε στα social media, η αγαπημένη εταιρία εσωρούχων Victoria’s Secret, ανακοίνωσε πως τα αγγελάκια επιστρέφουν στην πασαρέλα.

Αντριάνα Λίμα, Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ, Αλεσσάντρα Αμπρόσιο, Κέιτ Μος, Άσλει Γκρέιχαμ, Τάιρα Μπανκς αλλά και η δική μας Ανθή Φακιδάρη ήταν μερικά μόνο από τα μοντέλα του show που επέστρεψε μετά από 5 χρόνια.

«To Victoria’s Secret Fashion Show 2024 θα προσφέρει ακριβώς αυτό που ζητούν οι πελάτες μας – λάμψη, πασαρέλα, μόδα, κέφι, φτερά, ψυχαγωγία – όλα υπό ένα ισχυρό, σύγχρονο πρίσμα που αντικατοπτρίζει αυτό που είμαστε σήμερα», ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Το πρώτο σόου της Victoria’s Secret διοργανώθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης το 1995 και η τελευταία πασαρέλα των «αγγέλων» έγινε τον Δεκέμβριο του 2018. Πέρυσι είχε προβληθεί ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «Victoria’s Secret World Tour» στη συνδρομητική πλατφόρμα Amazon Prime.

Από τα highlights της βραδιάς ήταν τα δυο πρώτα trans μοντέλα που έβαλαν τα φτερά των Αγγέλων, η  tiktoker Alex Consani και η ηθοποιός Valentina Sampaio έγραψαν ιστορία. Το 2018 ο Razek, σε συνέντευξή του στη Vogue το 2018, είχε πει πως οι τρανς γυναίκες – πιο συγκεκριμένα τις αποκάλεσε οι «τρανσέξουαλ» –  δεν θα συμμετείχαν σε ένα σόου της Victoria’s Secret, δηλώνοντας: «Γιατί όχι; Επειδή το σόου είναι μια φαντασίωση».

Αργότερα ζήτησε συγγνώμη και παραιτήθηκε από τη θέση του.

Το show της Victoria Secret έκλεισε η απόλυτη disco queen Cher η οποία πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε live ένα medley του «Βelieve» και του «Strong Enough», μετατρέποντας το catwalk σε πραγματική disco.

@tiktokpoems2.0 #Cher #victoriasecret #victoriassecretfashionshow #2024 #fyp #music #bellahadid #katemoss #gigihadid #runway #model #fyp #fypシ #fy ♬ original sound – 🥀Lover🥀

Δείτε τα στιγμιότυπα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

Τα δημοφιλή της εβδομάδας