Jennifer Lopez «Ο πατέρας μου ήταν απών και η μητέρα μου μας χτυπούσε συνέχεια»

POP UP TEAM
/
29 Φεβρουαρίου, 2024

Με αφορμή το νέο της ντοκιμαντέρ «The Greatest Love Story Never Told» η Jennifer Lopez προχώρησε σε μια σπάνια και εκ βαθέων εξομολόγηση για τα παιδικά της χρόνια και τη σχέση της με τους γονείς της, και τις πολλές δοκιμασίες που πέρασε μέσα στα χρόνια. Η λατίνα σταρ έκανε μια αναδρομή στο Μπρονξ, εκεί όπου μεγάλωσε με τα αδέλφια και τους γονείς της, από τους οποίους όμως, δεν έλαβε αρκετή αγάπη.

«Όσο μεγάλωνα έψαχνα πάντα κάποιον να με κάνει να νιώσω ότι με αγαπάει» είπε η JLo και συνέχισε: «Ήμουν το μεσαίο παιδί, όχι το μικρότερο, ούτε η πρωτότοκη και απλά χάνεσαι λίγο ανάμεσα σε όλα αυτά».

Αναφερόμενη στους γονείς της, Γκουανταλούπε Ροντρίγκεζ και Ντέιβιντ Λόπεζ, που χώρισαν τη δεκαετία του ’90, η Λόπεζ, τόνισε πως: «Ένιωθα ότι με παραμελούσε πολύ ο πατέρας μου, επειδή πάντα δούλευε τα βράδια και μετά όλη μέρα κοιμόταν και δεν ένιωθα ότι είχα αρκετή σχέση μαζί του. Η μητέρα μου ήταν το κέντρο της προσοχής, το άτομο που ήταν η “ψυχή” του πάρτι».

Ειδικά για τη μητέρα της, η Jennifer Lopez  είπε: «Είναι μια εξαιρετικά περίπλοκη γυναίκα και κουβαλάει πολλά φορτία, ήθελε να είμαστε ανεξάρτητες και να μην στηριζόμαστε ποτέ σε κάποιον άντρα. Έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει για να επιβιώσει και αυτό την έκανε δυνατή, αλλά την έκανε και σκληρή».

Πλέον, η ποπ σταρ και ηθοποιός έχει αποκαταστήσει τις σχέσεις με τους γονείς της και όπως αναφέρει η Daily Mail έχει έρθει πιο κοντά με τον πατέρα της, για τον οποίο έχει εκφράσει και δημόσια την αγάπη της μερικές φορές.

Επιπλέον, μίλησε για τη συνειδητή απόφασή της να μη σπουδάσει σε κολλέγιο αλλά να σπουδάσει χορό:  «Δεν ήθελα να πάω στο κολέγιο, ήθελα να δοκιμάσω τον χορό με πλήρη απασχόληση. Έτσι, εκείνη και εγώ είχαμε ένα διάλειμμα. Άρχισα να κοιμάμαι στον καναπέ στο στούντιο χορού. Ήμουν άστεγη, αλλά της είπα: “Αυτό είναι που πρέπει να κάνω”».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, που η Τζένιφερ Λόπεζ μίλησε για τη σκληρή συμπεριφορά της μητέρας της. Στo ντοκιμαντέρ «Halftime» του Netflix, η παγκόσμια σούπερ σταρ περιέγραψε τις άσχημες σχέσεις που είχε με τη μητέρα της, Γουαδελούπη, όταν ήταν μικρή, αναφέροντας τα εξής: «Μεγαλώνοντας, ήμουν περικυκλωμένη από δυνατές, ισχυρές, σκληρές γυναίκες. Η μαμά μου, η γιαγιά μου και η θεία μου. Έκαναν κουμάντο, αυτό ήταν. Ήταν αρχηγοί. Η μαμά μου είναι περίπλοκος άνθρωπος με πολλά απωθημένα. Η γενιά της έλεγε “θα βρεις έναν άντρα να παντρευτείς και θα σε φροντίζει σε όλη τη ζωή σου”. Και είχε πολύ μεγαλύτερα όνειρα, ήθελε να γίνει ηθοποιός. Ήθελε να γίνουμε ανεξάρτητες και να μη βασιζόμαστε σε έναν άντρα για τίποτα. Έκανε ό,τι πρέπει για να επιβιώσει και την έκανε δυνατή, αλλά την έκανε και σκληρή. Μας “χτυπούσε” συνεχώς».

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved