Γυμνή ομορφιά: Η selfie της Πολίνα Πορίζκοβα

POP UP TEAM
/
12 Ιουλίου, 2021

Η Πολίνα Πορίζκοβα υπήρξε ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα της δεκαετίας του ’80 με τις πόζες της στο Sports Ilustrated να γράφουν ιστορία. Η 56χρονη καλλονή πλέον αυτοπροσδιορίζεται ως πρώην μοντέλο, νυν συγγραφέας, και με κάθε της ανάρτηση στα social media θέλει να αποδείξει ότι η ομορφιά είναι διαχρονική.

Ποζάροντας μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιου της εντελώς γυμνή, η Πολίνα χαμογελά και μοιάζει να είναι τόσο όμορφα ερωτευμένη με την εικόνα της. “Μετά τη δουλειά και ένα μπάνιο, βαριόμουν, κι αυτό οδήγησε σε αυτή τη γιορτή ναρκισσισμού, την γυμνή selfie” έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Πορίζκοβα ανεβάζει μια γυμνή φωτογραφία της ή μια αρκετά αποκαλυπτική φορώντας εσώρουχα. “Τι άλλο υπάρχει να κάνεις;” αναρωτιέται και προσθέτει “εκτός από το να διαβάζεις ένα καλό βιβλίο ή να βλέπεις ιταλική τηλεόραση”, αναφερόμενη στο ταξίδι της στη Ρώμη.

 

Η φωτογραφία της είναι ο ορισμός του hashtag #sexyhasnoexpirationdate (σ.σ. το σέξι δεν έχει ημερομηνία λήξης) για αυτό έγραψε αστειευόμενη στη λεζάντα “για όλους εσάς που περνάτε δύσκολα με το γυμνό, αυτή η ανάρτηση δεν είναι ασφαλής για εσάς”.

Η Πολίνα είχε μιλήσει σε συνέντευξή της στο Page Six για την αρνητική κριτική που δέχεται-κυρίως από γυναίκες- για τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media. “Νομίζω εχουμε κάνει μεγάλα βήματα στο να δεχόμαστε διαφορετικά είδη ομορφιάς. Νομίζω ότι το νούμερο και το χρώμα και όλα αυτά που κάποτε ήταν ομοιόμορφα, πλέον έχουν διευρυνθεί σε σημαντικό βαθμό. Αλλά η ηλικία και η γήρανση είναι το τελευταίο οχυρό

Πρόσφατα, το μοντέλο είχε δείξει το γυμνασμένο σώμα της σε μια πόζα της με ένα χρυσό μπικίνι και όπως έχει αποκαλύψει δεν οφείλει την εμφάνισή της μόνο στα γονίδιά της αλλά και στη σκληρή δουλειά. Σε μια ανάρτησή της στο Instagram είχε γράψει πως γυμνάζεται τρεις με πέντε φορές την εβδομάδα: “Δεν μου αρέσει να ιδρώνω και να πονάω. Εάν το να κάθεσαι στον καναπέ, να τρως κέικ, να πίνεις κρασί και να διαβάζεις έκανε το ίδιο για μένα όπως η γυμναστική, τότε δεν θα υπήρχε γυμναστική. Αλλά έχω ανακαλύψει ότι η γυμναστική είναι το τέλειο χαπάκι που όλοι ψάχνουν. Σε κάνει να νιώθεις καλά, να δείχνεις καλά, είναι καλό για το σώμα και το μυαλό σου. Ένα μικρό θαύμα για το οποίο πρέπει να πληρώσεις με μια μικρή ταλαιπωρία”.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved