Sofia Vergara: Εξομολογήθηκε για τη στιγμή που της ανακοινώθηκε ότι πάσχει από καρκίνο του θυρεοειδούς

POP UP TEAM
/
24 Αυγούστου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η 49χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στο φιλανθρωπικό event “Stand Up To Cancer” για να μοιραστεί την προσωπική της ιστορία. 

Το να ακούς από τον γιατρό τη διάγνωση που περιλαμβάνει τη λέξη “καρκίνο”, νιώθεις να χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Έτσι, τουλάχιστον, ένιωσε η Sofia Vergara όταν της ανακοίνωσαν στα 28 της ότι πάσχει από καρκίνο του θυρεοειδούς.

Η 49χρονη ηθοποιός που σήμερα χαίρει άκρας υγείας, εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό φιλανθρωπικό event “Stand Up To Cancer” στον ρόλο της οικοδέσποινας προκειμένου να μοιραστεί την ιστορία της, υπογραμμίζοντας τη σοβαρότητα κάθε παρόμοιας κατάστασης.

“Στα 28 μου κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης ρουτίνας, ο γιατρός μου έπιασε ένα εξόγκωμα στο λαιμό μου. Έκαναν πολλές εξετάσεις και τελικά μου είπαν πως έχω καρκίνο του θυρεοειδούς. Όταν είσαι νέος και ακούς τη λέξη ‘καρκίνος’, το μυαλό σου πηγαίνει σε διάφορα μέρη, όμως προσπάθησα να μην πανικοβληθώ και αποφάσισα να μάθω περισσότερα γι’αυτό”, είπε χαρακτηριστικά η πρωταγωνίστρια της σειράς “Modern Family”.

Στη συνέχεια δήλωσε πως διάβασε κάθε βιβλίο και μάθαινε τα πάντα που μπορούσε για την κατάσταση της, ενώ ταυτόχρονα ήταν πολύ τυχερή που το είχε βρει νωρίς και είχε την υποστήριξη των γιατρών και της οικογένειάς της. “Έμαθα πολλά εκείνη την περίοδο, όχι μόνο για τον καρκίνο του θυρεοειδούς αλλά επίσης για τις στιγμές κρίσης, ότι είμαστε καλύτερα μαζί”, υπογράμμισε η Sofia Vergara.

Όπως παρατήρησε, ο κόσμος συσπειρώθηκε για να βοηθήσει για την καταπολέμηση του κορονοϊού, συνεπώς το μαζί είναι πάντα καλύτερο, έχοντας πάντα ένα πιο δυνατό αποτέλεσμα, υποστηρίζοντας πως “είμαστε καλύτερα μαζί και αν πρόκειται να σταματήσουμε τον καρκίνο, θα χρειαστεί ομαδική προσπάθεια.”

Το 2011 πρώτη φορά είχε αναφερθεί στο γεγονός ότι το κράτησε μυστικό από τα μέσα, αφού ο καρκίνος δεν ήταν μία διασκεδαστική εμπειρία.

Από το 2008, τη χρονιά που ιδρύθηκε ο οργανισμός Stand Up To Cancer έχει συγκεντρώσει πάνω από 603 εκατομμύρια δολάρια που έχουν διατεθεί προς την έρευνα για την καταπολέμηση του καρκίνου, ενώνοντας σχεδόν 2.000 επιστήμονες από 200 διαφορετικά ιδρύματα. Όσο για την τηλεοπτική μετάδοση του σημαντικού αυτού σκοπού, στην παραγωγή βρέθηκαν η Reese Witherspoon και ο σύζυγός της, Jim Toth, ενώ τον λόγο πήραν οι Sofia Vergara, Anthony Anderson, Ken Jeong, Dr. Tran Ho. Common, Brittany Howard, Stevie Wonder, και η Simone Ledward Boseman, η σύζυγος του αδικοχαμένου ηθοποιού Chadwick Boseman και άλλοι πολλοί.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved