Το ζευγάρι αντάλλαξε ένα φιλί χωρίς να βγάλει τις προστατευτικές μάσκες.

Δεν είναι πρωτόγνωρο για τα ζευγάρια διασήμων να περπατούν στο κόκκινο χαλί και οι φωτογράφοι να τους ζητούν να δώσουν ένα φίλι για τις κάμερες, ειδικά τον πρώτο καιρό μιας σχέσης. Τι κάνεις, λοιπόν, αν είσαι διάσημος κι ερωτευμένος στα χρόνια του κορονοϊού;

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck μοιράστηκαν μπροστά στις κάμερες των φωτογράφων ένα παθιασμένο φιλί χωρίς να βγάλουν τις μάσκες τους και τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας κατά του κορονοϊού όσο βρίσκονταν στο red carpet του Met Gala.

Το ζευγάρι που είχε κάνει την πρώτη του επίσημη κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί στο φεστιβάλ κινηματογράφου Βενετίας, έγινε πλέον και Met Gala official περπατώντας μαζί, φορώντας ρούχα του ίδιου σχεδιαστή και δείχνοντας πόσο ευτυχισμένοι είναι.

Ο Ben Affleck επέλεξε ένα Ralph Lauren κοστούμι και η J.Lo επέλεξε ένα σκούρο καφέ φόρεμα του Ralph Lauren με κόψιμο στο πλάι και κεντήματα με πολύτιμους κρύσταλλους που χρειάστηκαν δώδεκα μέρες για να ολοκληρωθούν. Η σταρ συνδύασε το φόρεμά της με μια faux γούνινη κάπα, ασημένια πέδιλα και vintage αξεσουάρ από τη συλλογή του Ralph Lauren.