Brooklyn Beckham – Nicola Peltz: Η ρομαντική old Hollywood εμφάνιση του ζευγαριού στο Met Gala

POP UP TEAM
/
15 Σεπτεμβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Ανέβηκαν τα σκαλιά του Met Gala φορώντας και οι δύο Valentino δημιουργίες.

Ο Brooklyn Beckham και η αρραβωνιαστικιά του Nicola Peltz έκαναν μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Met Gala εκπέμποντας old Hollywood vibes.

Το ζευγάρι επέλεξε για την περίσταση δημιουργίες του Valentino με τον Brooklyn να φορά ένα όμορφο μαύρο κοστούμι με γραβάτα και την Nicola ένα λάμπερό ροζ φόρεμα και τιράντας και μια μικρή ουρά που είχε συνδυάσει με μακριά γάντια.

Το look της Peltz με τα εντυπωσιακά statement σκουλαρίκια θύμιζε Marilyn Monroe και όπως δήλωσε αργότερα “ήταν το πρώτο φόρεμα που δοκίμασα και το λάτρεψα”. Ο 22χρονος αρραβωνιαστικός της μάλιστα όταν είδε το φόρεμα προσπάθησε, όπως είπε, να βρει ένα κοστούμι που να ταιριάζει με το look της.

O Beckham είχε ανακοινώσει τον αρραβώνα του με την πλούσια κληρονόμο και ηθοποιό τον Ιούλιο του 2020 γράφοντας στα social media: “Πριν δύο εβδομάδες ζήτησα από την αδελφή-ψυχή μου να με παντρευτεί και είπε ναι. Είμαι ο πιο τυχερός άντρας σε όλο τον κόσμο. Υπόσχομαι να είμαι ο καλύτερος σύζυγος και ο καλύτερος μπαμπάς κάποια μέρα. Σε αγαπώ μωρό μου”.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved