Η Μόνικα Μπελούτσι σε συνέντευξη στον Νίκο Μουτσινά: “Προτεραιότητα πλέον τα παιδιά μου, όχι η καριέρα”

POP UP TEAM
/
21 Σεπτεμβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η Μόνικα Μπελούτσι ήρθε στην Αθήνα για να υποδυθεί τη Μαρία Κάλλας και μίλησε στον ΣΚΑΪ και τον Νίκο Μουτσινά

Συνέντευξη στον Νίκο Μουτσινά, για την εκπομπή του “Καλό Μεσημεράκι” στον ΣΚΑΪ, έδωσε η Μόνικα Μπελούτσι.

Η πασίγνωστη Ιταλίδα ηθοποιός είναι στην Αθήνα, προκειμένου να αναγνώσει τις άγνωστες επιστολές της Μαρίας Κάλλας, στο Ηρώδειο, σε παραστάσεις στις 21, 22 και 23 Σεπτεμβρίου.

Στην ερώτηση του Νίκου Μουτσινά πώς πήρε την απόφαση να πει το μεγάλο “ναι” και να υποδυθεί τη σπουδαία Ελληνίδα υψίφωνο που έγραψε ιστορία στην παγκόσμια όπερα, απάντησε:

“Εμπνεύστηκα από τη διττή προσωπικότητα της Μαρίας Κάλλας, ανάμεσα στην ντίβα και τη σπουδαία γυναίκα αλλά και την ίδια στιγμή μια γυναίκα με απλή καρδιά. Πιστεύω ότι αυτή της η προσωπικότητα δημιουργεί έναν χαρακτήρα τόσο ανθρώπινο και γι’ αυτό πιστεύω ότι ήταν τόσο δυνατή, τόσο θαρραλέα και ταυτόχρονα τόσο ευάλωτη και εύθραυστη”.

Η Μόνικα Μπελούτσι δήλωσε επίσης: “Είμαι αυτό που ονειρεύτηκα. Το όνειρό μου ήταν να γίνω ηθοποιός. Ζω το όνειρό μου και είμαι τυχερή που η ζωή μου έδωσε τη δυνατότητα να ακολουθήσω το πάθος μου”.

Όταν ήταν νεότερη, είχε ως στόχο την καριέρα της. Τώρα που έχει γίνει πια μητέρα δηλώνει πως αυτή είναι η μόνη της προτεραιότητα: “Όταν ήμουν νέα ήμουν αφοσιωμένη στην καριέρα μου, αλλά τώρα προτεραιότητα είναι τα παιδιά μου”.

Όσο για το αν είναι αυστηρή μαμά μπορούμε να τη φανταστούμε κάλλιστα ως την κλασική Ελληνίδα μάνα: “Οι Ιταλοί είναι σαν τους Έλληνες. Είναι πολύ ήρεμοι και γλυκείς αλλά και πολύ παθιασμένοι”.

http://youtu.be/l_moecFTglg

“Χαλαρή Κυριακούλα στο κέντρο της Αθήνας για καφέ με την καλή μου φίλη Μόνικα Μπελουτσι..”, έγραψε με χιούμορ ο Νίκος Μουτσινάς στο προφίλ του στο Instagram και δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία όπου χαμογελούν και οι δύο.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved