«Sex And the City»: Τώρα μπορείς να μείνεις στο περιβόητο διαμέρισμα της Κάρι Μπράντσο με 23 δολάρια τη βραδιά

POP UP TEAM
/
5 Νοεμβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Με αφορμή το remake της δημοφιλούς σειράς «Sex And the City» η Airbnb νοικιάζει πιστό αντίγραφο του διαμερίσματος της Κάρι Μπράντσο με μόλις 23$ την βραδιά.

Οι φανατικοί θαυμαστές της πιο δημοφιλούς αμερικανικής σειράς των ΄90s, κοντεύουν να χάσουν το μυαλό τους, έπειτα από την πρόσφατη ανακοίνωση της Airbnb. Η μεγάλη επιθυμία τους να ζήσουν λίγη από την αίγλη της ζωής της Κάρι Μπράντσο, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα. Και αυτό γιατί, με αφορμή την αναβίωση του «Sex And the City», η γνωστή πλατφόρμα ενοικίασης καταλυμάτων, σε συνεργασία με την Warner Bros πρόκειται να δώσουν την ευκαιρία σε δύο τυχερούς να ενοικιάσουν για δύο μόλις διανυκτερεύσεις το διαμέρισμα της Κάρι Μπράντσο.

Το «Carrie’s apartment», aka ένα πιστό αντίγραφο του εμβληματικού διαμερίσματος της ρομαντικής και iconic αρθρογράφου, ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχτεί δύο καλεσμένους, οι οποίοι θα δειπνήσουν, θα κοιμηθούν και θα περιηγηθούν στους χώρους, όπου η Μπράτσο γέλασε και έκλαψε με τις κολλητές της, εκεί όπου βρήκε καταφύγιο, όταν η Mr. Big την παίδευσε με την συμπεριφορά του.

Ασφαλώς, το δωμάτιο – γκαρνταρόμπα με την πανάκριβη συλλογή από Manolo Blahnik, θα είναι διαθέσιμη προς επίσκεψη. Το αντίγραφου του διαμερίσματος στην 64 Perry Street, δημιουργήθηκε προς τιμήν του «And Just Like That», το οποίο αναμένεται να προβληθεί από την HBO Max τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Το εκπληκτικό της υπόθεσης, ωστόσο, είναι πως η ίδια η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ θα υποδεχτεί τους καλεσμένους ως οικοδέσποινα μέσω των εμβληματικών email που συνήθιζε η Κάρι Μπράτσο, να στέλνει στους πιστούς αναγνώστες της στήλης της. Όπως δήλωσε η διάσημη ηθοποιός στο Vanity Fair για την αναβίωση αυτή, τόσο το κοινό, όσο και εκείνη είχε ανάγκη την συγκεκριμένη κίνηση, ώστε να γίνει η κατάλληλη προετοιμασία για την μεγάλη επιστροφή. «Ένιωθα σαν να είχα μεταφερθεί 23 χρόνια πίσω» είπε χαρακτηριστικά η Πάρκερ, έπειτα από την επίσκεψή της στο «Carrie’s apartment». Ερωτώμενη αν η Κάρι Μπράτσο επιστρέφει στο αληθινό διαμέρισμα της στην Νέα Υόρκη, η star αρκέστηκε απλώς σε μια προτροπή «Υπάρχει μια αναμφισβήτητη γοητεία σε τέτοια διαμερίσματα. Η Κάρι είναι σοφό να το κρατήσει!».

Το διαμέρισμα θα είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση τις 12 και 13 Νοεμβρίου μέσα από την πλατφόρμα της Airbnb και θα κοστίζει μόλις 23$ την βραδιά.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved