Britney Spears: Οι φωτογραφίες με το «φύλλο συκής» που ανέβασε στο instagram

POP UP TEAM
/
11 Μαΐου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Η Μπρίτνεϊ Σπιρς δείχνει στο instagram και τους ακόλουθούς της το γυμνό της κορμί από τις διακοπές της στο Μεξικό

Η Μπρίτνεϊ Σπιρς, ελεύθερη από τα δεσμά του καθωσπρεπισμού, δημιουργεί και πάλι ντόρο από το μετερίζι του instagram. Συγκεκριμένα αποκαλύπτει στα 40και βάλε εκατομμύρια ακολούθους της το κορμί της ολόγυμνο σε μια σειρά φωτογραφιών που διαφέρουν μεταξύ τους μόνο ως προς τη στάση του κεφαλιού. Κατά τα άλλα, είναι ολόιδιες, κάτι που κάνει συχνά για λόγο κατανοητό μόνο από την ίδια.

Η Μπρίτνει έχει πάρει την τέλεια πόζα για να αναδείξει το εξαιρετικό αψεγιάδιαστο κορμί της. Είναι όπως τη γέννησε η μανούλα της, κρύβει το στήθος της με τα χέρια της, ενώ στο επίμαχο, αντί για φύλλο συκής, υπάρχει μια ροζ καρδούλα.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας η ποπ σταρ μας ενημερώνει πως πρόκειται για φωτογραφία από την τελευταία φορά που βρισκόταν στο Μεξικό και πριν μείνει έγκυος. Και αναρωτιέται: «Γιατί στο καλό δείχνω 10 χρόνια νεότερη στις διακοπές;» Έλα μου ντε!

 

Σε άλλη λεζάντα που συνοδεύει παρόμοια σειρά φωτογραφιών, η Μπρίτνεϊ αυτοθαυμάζεται για τη φωτογραφική της δεινότητα. Μας πληροφορεί πως όλο το εντιτόριαλ, σκηνοθεσία, στάιλινγκ και φωτογράφηση, τα έκανε η ίδια με ένα σελφοκόνταρο. Πάντως, και τα δύο χέρια της είναι δεσμευμένα στο να κρύβουν τις ρώγες της, πώς στο καλό στηρίζεται το σελφοκόνταρο; Anyway.

 

Στα σχόλια κάποιος της γράφει πως δεν θα έπρεπε να ανεβάζει τέτοιου είδους φωτογραφίες τζάμπα, αλλά θα έπρεπε να τις χρεώνει. Η Μπρίντεϊ απαντά με μία ακόμα ανάρτηση όπου δικαιολογεί το δωρεάν. «Σας αγαπώ όλους τόσο πολύύύύ» λέει ως άλλη Μαρία Αλιφέρη (ξέρουν οι παλιοί για τι μιλάω).

Πολύ συχνά η Σπιρς ανεβάζει γυμνές της φωτογραφίες και φαίνεται να απολαμβάνει την αποδοχή. Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες έχουν μαζέψει περίπου ενάμισι εκατομμύριο likes.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved