Ντέιμιεν Χάρλεϊ: Ο γιος της Λιζ Χάρλεϊ είναι φτυστός η μάνα του

POP UP TEAM
/
17 Ιουνίου, 2022

Ο 20χρονος γιος της Λιζ Χάρλεϊ είναι πανέμορφος και έτοιμος να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ.

Ο Ντέιμιεν είναι 20 χρονών και μοναχοπαίδι της Λιζ Χάρλεϊ. Έχοντας κληρονομήσει την απερίγραπτη γοητεία της μητέρας του, είναι σε καλό δρόμο να κάνει όνομα στο σύμπαν της σόου-μπιζ. Άλλωστε έχει και τέσσερις διαπρεπείς νονούς, Χιου Γκραντ, Ντέιβιντ Μπέκαμ, Έλτον Τζον και Ντένις Λίρι, που θα μπορούσαν να του ανοίξουν δρόμους.

Η Λιζ προσπάθησε να τον βγάλει στο κλαρί του θεάματος όταν τον πήρε ως συμπρωταγωνιστή της στη σειρά The Royals του Ε!, ενώ έχει κάνει και μερικά δειλά βήματα στο μόντελινγκ. Κύρια απασχόλησή του πάντως μοιάζει να είναι το instagram, όπου πυροβολεί κατά ριπάς. Έχει εκατοντάδες χιλιάδες followers που ανταμείβουν τις συνήθως γυμνές από τη μέση και πάνω φωτογραφίες του με αρκετές καρδιές.

 

Ο Ντέιμιεν είχε μάλλον δύσκολα παιδικά χρόνια. Είναι καρπός του έρωτα της Λιζ Χάρλεϊ και του πάμπλουτου επιχειρηματία Στιβ Μπινγκ. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2001 και ο Ντέιμιεν γεννήθηκε έναν χρόνο αργότερα. Ο Στιβ αρχικά αμφισβήτησε το γεγονός ότι ήταν ο πατέρας του παιδιού, όμως τον διέψευσε το τεστ πατρότητας. Μετανιωμένος, έσπευσε να προσφέρει οικονομική βοήθεια στην πρώην αγαπημένη του, ύψους 2,2 εκατομμυρίων δολαρίων, όμως η Λιζ Χάρλεϊ απέρριψε την προσφορά. «Ο Ντέιμιεν κι εγώ τα καταφέρνουμε μια χαρά μόνοι μας» είπε.

Τον Ιούνιο του 2020 ο Στιβ Μπινγκ αυτοκτόνησε. Έναν χρόνο πριν, ο πατέρας του, Πίτερ Μπινγκ, παππούς του Ντέιμιεν και ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους της Αμερικής (η περιουσία του υπολογίζεται στα 2 δισεκατομμύρια δολάρια), έτρεξε στα δικαστήρια προκειμένου να αποκλείσει τα δύο εγγόνια του (τον Ντέιμιεν και την ετεροθαλή αδελφή του Κίρα) από την τεράστια περιουσία του γιου του. «Δεν θέλω να συναντήσω τα παιδιά σου, δεν θέλω να ξέρω τα παιδιά σου, τα παιδιά σου δεν μετράνε» λέγεται ότι του είχε πει τότε.

Ο δικαστικός αγώνας συνεχίστηκε και μετά την αυτοκτονία του Στιβ, με νικητή τον 90χρονο «τρυφερό» παππού. «Όταν ο Στίβεν αυτοκτόνησε», δήλωσε η Λιζ Χάρλεϊ, «πίστευε πως τα παιδιά του θα έχουν φροντίδα. Αυτό που επιθυμούσε ο Στίβεν πλέον έχει αντιστραφεί ανεπανόρθωτα. Θα ήταν συντετριμμένος». Σε φετινή ανάρτησή του στο instagram, ο Ντέιμιεν έγραψε μερικά πολύ συγκινητικά λόγια για τον πατέρα του. 

 

Στα 17 του κι ενώ πήγαινε ακόμα σχολείο, ο Ντέιμιεν δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον σπουδαίο φωτογράφο μόδας Στίβεν Μάισελ. Τον ήθελε για να πρωταγωνιστήσει σε μια διαφημιστική καμπάνια στη Νέα Υόρκη. Παρόλο που δεν είχε την παραμικρή εμπειρία, δέχτηκε την πρόκληση. «Σε μια στιγμή τρέλας, συμφώνησα, πήρα το αεροπλάνο, έκανα τη φωτογράφηση και επέστρεψα.Τη Δευτέρα ήμουν στην πρώτη ώρα μαθήματος στη θέση μου» δήλωσε σε συνέντευξή του στη Vogue India. Στην ίδια συνέντευξη μνημονεύει ως έμπνευσή του τη Ναόμι Κάμπελ και την Έλενα Κρίστενσεν.

 

 

 

Από το 2021 είναι μέλος του πρακτορείου μοντέλων IMG και έχει κάνει ήδη μια διαφήμιση στο πλευρό της Ιρίνα Σάικ. Κατά τα άλλα, εκτός από το τηλέφωνό του δεν αποχωρίζεται ποτέ το άρωμά του. Ως «καλύτερή του φίλη, διδυμάκι και πιο αγαπημένο του άνθρωπο» ονομάζει τη μητέρα του, με την οποία φωτογραφίζεται πολύ συχνά για το instagram.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved