Γιώργος Λιάγκας, εμένα όταν με λέγανε χοντρό δεν μίλησε κανείς

POP UP TEAM
/
18 Ιουνίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Δεν είχα συμπαράσταση όταν με είπαν χοντρό, ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας

Στο κύμα συμπαράστασης προς τη Δανάη Μπάρκα αναφέρθηκαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, έπειτα από τη ρατσιστική επίθεση που η παρουσιάστρια δέχτηκε από την Αφροδίτη Λατινοπούλου με αφορμή φωτογραφίες που δημοσίευσε με μαγιό.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Να πω κι εγώ ως παθών, ως άνθρωπος που έχω παραπάνω κιλά και δικάζομαι καθημερινά στον δρόμο από τους ανθρώπους που με βλέπουν.

Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ για όλο αυτό το κύμα υποστήριξης στη Δανάη Μπάρκα και προφανώς όλοι οι άνθρωποι οι λογικοί είμαστε μαζί της.

Ήταν τελείως ατυχές και άστοχο να βλέπεις έναν άνθρωπο που αισθητικά να μην σου αρέσει, να τον σχολιάζεις.

Αλλά αυτό να γίνεται προς όλους και προς όλες. Να μην γίνεται επιλεκτικά –ορθώς- μόνο για τη Δανάη Μπάρκα. Κλείνω εδώ».

 

Δανάη Μπάρκα: Νέο post στο instagram με υπονοούμενο για την Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Δανάη Μπάρκα © Ιnstagram

Στη παραπάνω φωτό που πόσταρε η Δανάη Μπάρκα, ποζάρει χαμογελαστή με το κόκκινο μαγιό της και γράφει: «Όλα επιτρέπονται στην παραλία. Το μόνο που απαγορεύεται, είναι τα… σκουπίδια». 

Όλα αυτά στον απόηχο του σχολίου της Αφροδίτης Λατινοπούλου η οποία  ανάρτησε φωτογραφίες της παρουσιάστριας με μαγιό, γράφοντας: «Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η ν.1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά».

Η πρώτη απάντηση της Δανάης Μπάρκα  στην Αφροδίτη Λατινοπούλου.

«Από χθες ήμουν σε μεγάλα διλλήματα για το πως μπορεί ένας άνθρωπος διακριτικά να μιλήσει για τα αυτονόητα. Μαζί λέγαμε να μην ασχοληθώ με ανθρώπους που κάνουν τα πάντα για λεπτά δημοσιότητας. Από την άλλη, επειδή οι συγκεκριμένοι άνθρωποι και ο συγκριμένος άνθρωπος, που μίλησε για κάποιον λόγο για μένα με λόγο να αναπαραχθεί, που το κατάφερε, αλλά χωρίς λόγο γενικά, γιατί ήταν κάτι περιττό. Όταν κάποιος θέλει να μιλήσει για κάποιο πρόβλημα υγείας οργανώνει ομιλίες, συναντήσεις με ανθρώπους, βάζει άρθρα, ποστάρει κάτι πιο ενδιαφέρον, από το να ποστάρει άλλους ανθρώπους. Όταν λοιπόν ένας άνθρωπος το μόνο του όπλο είναι σχολιάζει τρίτους, σε πιάνει μια λύπη.

Με το συγκεκριμένο σώμα, το οποίο χθες κρίθηκε, εγώ έχω διασκεδάσει, έχω χορέψει, έχω ερωτευτεί, με έχουν ερωτευθεί, έχω γεροκομήσει 3 μήνες τον παππού μου στο νοσοκομείο, έχω ταΐσει τη γιαγιά μου, με το ίδιο σώμα δουλεύω όλη μέρα και έχω βοηθήσει πολλούς ανθρώπους. Με το ίδιο σώμα θέλω να δίνω δύναμη σε ανθρώπους εκεί έξω, με το ίδιο σώμα ονειρεύομαι να φέρω στον κόσμο ένα παιδί, με το ίδιο σώμα προσπαθώ να δίνω αγάπη, να είναι ανέμελη, σεξι, να γεμίζω το μυαλό μου. Μόνο φως, χαρά και αγάπη!

Στο τέλος της ζωής μόνο αυτά μένουν. Είμαι πολύ χαρούμενη για ότι έχω καταφέρει. Γιατί η διαφορά μου με αυτή την κοπέλα είναι ότι εγώ κυρίως αναπαράγομαι για την αγάπη, για τα κατεβατά μου, για το ότι κλαίω, για το ότι γελάω και όχι γιατί χλευάζω άλλους ανθρώπους. Είναι λυπηρό για τους ανθρώπους που ακολουθούν τέτοιους ανθρώπους, γιατί ζούμε σε μια εποχή πολύ επικίνδυνη και βίαιη. Χαίρομαι που δεν είμαι απλά όμορφη. Ας βουτάμε τη γλώσσα μας στο μυαλό μας πριν μιλήσουμε, πριν πιάσουμε ανθρώπους στο στόμα μας. Δεν νοείται ένας άνθρωπος να προσπαθεί να κάνει κακό σε έναν άλλο άνθρωπο και να κακοποιεί την ψυχή του» είπε η παρουσιάστρια. 

Αφροδίτη Λατινοπούλου- Εκτός Νέας Δημοκρατίας μετά τα σχόλια για τη Δανάη Μπάρκα
Τα σχόλια αυτά που έγιναν από την δικηγόρο προκάλεσαν την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας και πηγές της ξεκαθάρισαν πως η Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα του κόμματος, ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Αρχική Φωτό δεξιά: Δανάη Μπάρκα © Ιnstagram

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved